Happy-melek1997 Deletedmon72737 betanoz kaç acaba beni de 4+5 salı günü 90dı bugün yeniden vericem bakalım hayırlısı
Deletedmom7373700 Happy-melek1997 yaaa hamile misin 🤭🥲 hatırlıyorum seni. Çok istiyordun sende. Yanlış hatırlamıyorsam eğer 😅 çok sevindim çok mutlu oldum. Gözünüz Aydın. Sağlıkla kucağına almakta nasip olur inşallah 🙏🏻
Talihimyokbahtimkara Happy-melek1997 Biz 4+3 olduk🌸 3 gün önce betamız 926 çıkmıştı. 3. Haftamda çok zorladı beni mide bulantısı baş dönmeleri ama şuan arada mide yanmam sadece iyiyiz çok şükür 💕
Happy-melek1997 Deletedmom7373700 çok teşekkür ederim rabbim 2. Kez yüzüne güldü inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasın Allah rZı olsun, ❤️❤️🤗🤗🤗🌺🌺🌺
Deletedmon72737 Talihimyokbahtimkara ciddimisin kız yanls bilgi vermek istemiyorum ama ikiz olabilirmsn sen ya bende 4+4 üm bugun 149.41 di deyerim
Deletedmon72737 Talihimyokbahtimkara ben gittim yanlz doktor henuz çok erken olduğunu soyledi folik asit verdi iki hafta sonra gel dedi kese için
Talihimyokbahtimkara Deletedmon72737 Kuzum bilmiyorum ki istiyoruz da ikiz ama kısmet 😅ama sanırım benim reglimden hemen sonra yumurtlama gününe kalmadan oldu döllenmem o yüzden galiba 😅
Melek_gunduz46 Deletedmon72737 benim de 4+3 de 188 değerim ama betam biraz yavaş yükseliyor dua edin bana lütfen korkuyorum bişey olmasından 🤲🌹
Msym Deletedmon72737 ben bugün 5 oldum daha doktora gitmedim 23 hazirnda kan vermiştim 4+3 adet ağrısı gbi sancılarım var kusma mide bulantsı yok şkür
1Kelebek Deletedmon72737 Benimde 3 4 gün önce verdim degerim 952 çıktı yüksek olunca ikiz gebelikmi oluyooo
Talihimyokbahtimkara Deletedmon72737 Bende daha gitmedim hiç kontrole 6. hafta olsun öyle gideyim diye bekliyorum
Deletedmon72737 SelinnilG maslah ya allah etsin hanimlar bütün kadinlar annelik duygusunu tatmayi hak ediyor rabbim kimseyi evlat hasrtiyle sinamasin ilk gebeliğim düşüktü rabbim bu sefer bagislar inşallah 🤲 1 bçk senelik hasret
Deletedmon72737 Talihimyokbahtimkara guzel haberlerle seni bekleriz inşlahh bende ikiz istyom ama deyerler aşırı yuksek deyl tekiz galiba 😂😂😂