Mihra kızlar 13.gecikme günüm toplamda 39.günüm oldu ve 3 test yaptm bu zmaana kadar negatif çıktı haftasonu doktora gidicem bu kadar gecikme normalmi ? birde kasık ağrılarım ara devam ediyor , bu durumu yaşayan var mı ?
sudamlasi Mihra mevsim değişikliği olabilir bende yaşadım aynısını 16 gün gecikti diğer ay hamile oldugumu öğrendim😊 Bazen vucut kendini hamileliğe hazırlayabiliyo
deletedmom6295 Mihra benim her sene eylül ayında 10-15 günlük gecikmelerim oluyordu bekarlık döneminden beri. vücudun resetleme ayı bende eylül mesela. kadın doğum uzmanına görünmekte fayda var.
Nazife86 Mihra bi Dr git cnm bendede çok oluyordu kist vardı hep yumurtaliklarimda oda gecikmeye neden oluyor
Calasun Mihra erken gebelik testide yaptin mi belki gec dollenme olmustur🙏🏻 O zaman cikmiyo normal testlerde
DiplomaliEvHanimi sudamlasi Kizlar 18.gunuymus gecikmenin kan ve kahverengi leke karışık bisy gelmis nedirki? acaba niye bu kadar gecikti adet olsamda kurtulsam yaaa 🥺🥺
Mihra deletedmom6295 hiç kasık ağrım falan olmasa mevsimsel dicem de hasta olcam gibi ağrılarımda oldu karnım ve gögsmde de şişkinlik var hala hamile degilim hasta olmuyorum anlayamadm bi türlü
Serce Antibiyotik ilaç kullanımı da adet gecikmesine neden oluyor diye biliyorum adet döneminde yada adet dönemine yakın yapılan antibiyotik iğneler ve haplar gecikme yapardı bende de
milayerli Benimde cok gecikiyor ama nedeni dogum kontrol hapını bırakmam. 8 gün gecikmelerim oluyor 🤷♀️ Mevsim, stres, yediklerimiz herşey etkiliyor adet dönemini 😊
Nazife86 Mihra insallah değildir ama bende hemen hemen her ay oluyordu çoğu zaman kendiliğinden patlıyor zaten
Calasun Mihra doktora git geciktirme o zaman sen istersen insallah guzel haberdir 🙏🏻Bu ama degilsede uzulme vakti zamani var demek ki 🐣