Niloyaveannnesi Merhaba Mersin’de daha önce forum yaşamda doğum yapmış biri var mı sancı odalarinin çok kalabalık olduğu söylendi bu nedenle hastane değiştirmeyi düşünüyorum var mıdır tavsiye edeceğiniz bir doktor 😍
-BESTE- Niloyaveannnesi ben mersin de yeniyim ve çok bir fikrim yok canm ama bendr merak ediyorum postun üstte kalsın diye yazdm
Niloyaveannnesi Alyaazehrsdt hangi doktora gidiyorsunuz ben sultan hanıma gidiyorum çok kısa sürüyor muayeneler siz memnun musunuz
Alyaazehrsdt Niloyaveannnesi ben himmet Özdemire gidiyorum memnunum gereksiz yere tahlilde istemiyo çok cagırmiyoda ayda 1 gidiyorum ilgilenmeside gayet iyi
Yengecc33 Niloyaveannnesi bende 6 ay sultan hanıma gittim kalabalığından ve hasta profilinden dolayı doktor değiştirdim.
Htce1 Niloyaveannnesi Bende forum yaşama gidiyorum Gülay hanıma uzun uzun bakıp inceliyor hiç aceleci de davranmıyor çok memnunum bir bakın isterseniz
-BESTE- Niloyaveannnesi ben ilk medikalpark bilge hanıma gittim canm cok iyiydi fakat ilk muayenem drn sonra ayrıldı ankaraya gitmis daha sonra hatice doğru yilmaz a gittim kesinlikle önermiyorum cok ilgisizdi ve 1 hafta önce bilge hanım keseyi görmesine rağmen göremedim dedi alttan bakti idrar tahlili bile istemedi tansiyona kiloya benm zorumla bakti bi sonuç çıkar mı bilmem ama her yere şikayet ettim.kime gideceğimi bende cok bilmiyorum açıkçası şu an
Niloyaveannnesi Alyaazehrsdt doğum ücreti için herhangi bir bilgi verdiler mi ben sorduğumda 4500-5500 arası demişlerdi
Alyaazehrsdt Niloyaveannnesi ben sorduğumda geçen ay 3500 dediler ama temmuzda fiyat articagini belirtmişti bugün gidicem kontrolle tekrar sorucam
Niloyaveannnesi -BESTE- doktor seçimi gerçekten çok önemli benimde ilk hamileliğim bir türlü içime sinmiyor imc hastanesinde Berker hocaya gitmeyi düşünüyorum memnuniyet oranı iyiymiş sanırım
FulyaSerefli Mersin Şehir Hastanesinde bulunan Dr. Ali Yeşil, kendisinden çok memnun kaldım. Oldukça ilgili bir doktordu. O kadar hastası olmasına rağmen sabırla tek tek tüm hastalarına ilgi gösterdi. Tavsiye ederim.
Niloyaveannnesi FulyaSerefli ilk kez duydum, yabancıyim buraya peki randevu nasıl buluyorsunuz.mhrsde çok nadir görülüyor şehir hastanesi.
FulyaSerefli doktorlar yoğun olduğundan her gün poliklinik yapamıyorlar. poliklinik günlerine randevu bulamazsanız erkenden gelip sıra almanız gerekiyor. doktor beyin sırası hemen bitiveriyor.
Ebilfe Ben 3 yıl önce forum yaşam da Semra hanımda doğum yaptım çok çok memnun kaldım öyle bir kalabalıklığı yoktu bunda da Semra hanımda yapacam inşallah doğumu
Niloyaveannnesi Ebilfe o kadar farklı anlatılıyor ki ilk olduğu için zaten korku var , sağolun içim rahatladi böyle
minnosveannesii Kafanın en rahat olabileceği yer forum yaşam bence hiç değiştirme derim muayeneye himmete gidiyorduk çok iyi relax ilgili bir doktor, maddiyat açısından şehir hastanesi’nde doğum yapacam ama orda yapmayı da çok isterdim
Niloyaveannnesi minnosveannesii çok sağolun insanlar doğum konusunda o kadar abartıyi seviyor ki bunu anladım sancı odası gözümde dağ oldu 😅😅