Eminecak Yagmur-08 39+3 olduk her seyimiz bir aydir hazir ama oğlum hazirlanamadi herhalde 😂 annesi arada bir dogumhaneye gidiyor uzun nst lere baglaniyor o sirada baskalarinin dogumuna şahit oluyor ama kendisinde bir sey yok 😂
Rav-Ebu Yagmur-08 34+3 haftalık hamileyim. 10 gündür ağrılarım var ama 2-3 gündür çok şiddetlendi yalancı sancılarım arttı baya rahatsızım nefes almakta zorluk çekiyorum hastane çantam tam anlamıyla hazır değil doğum 39 haftada olacağı için daha var diyorum🤦
Deletedmom987 36+1den selamlar, kıyafetlerini daha 2 gün önce yıkayıp ütüleyip yerleştirdim, hastane çantamızda da bebek için sadece biberon ve emzik eksik. Kendimin eksikleri var emzirme sutyen vs onlari da ptesi tamamlayıp doğumu bekleyeceğiz ınsallah
Zeynepppdyg Yagmur-08 z32+5 hiçbirşey yapmadık daha eşyları anca kuruldu eksiklerimiz var bu haftasonu eksikleri tamamlayıp önmzdeki hafta herşeyi yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum inşallah🙏Ağırlaşmaya başladım bir anda🥲biraz daha ertelemek istemiyorum😅
Ozgem06- Yagmur-08 inşallah hepimiz sağlıkla alırız, benide telaş sarıyor geç bile kaldım diyorum kalan eksikleri Bi tamamlasam odasını yerleştircem
Cnnoztrn Rumeysaozcan ben de 36. Haftadayim 🌸 . Doktor tahmini şu haftalarda doğar dedi mi acaba kontrolde