Yagmur-08 Bu haftalarda olanlar neler yaşıyorsunuz, hazırlık yaptınız mı hastane çantası vs paylaşır mısınız aceba?
Dammy Yagmur-08 33/1 olduk bugün. Hastane çantamızı dün hazırladık. Kasik ve bel ağrısından sonraki haftalara bırakmaya korktum açıkçası.
Hbusraa Bende 34 oldum herseyi yıkadım ütüledim sadece hastane çantası hazırlamak kaldı onu da bu hafta sonu hallederim diye düşünüyorum 🥰
Yagmur-08 Dammy iyi düşünmüşsünüz erken hazır olmakta fayda var Allah kolay doğum nasip etsin hepimize 🥰🙏🏻
Glshkyk 31+1 henüz hazırlamadım agustos basında hazırlamayı düşünüyorum sağlıkla gelsin bebişler inşallah 🌸🌼🌸
Ozgem06- 32+5 bende daha hazırlamadım kıyafetlerini Yıkamadım bile Bi kaç eksik eşyaları var tamamlayalım insallah Bi hazırlıycam
Yagmur-08 Ozgem06- inşallah zaman çok çabuk geçiyor telaş sardı beni de yavaştan hazırlamak lazım sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰
Ozgem06- Yagmur-08 inşallah hepimiz sağlıkla alırız, benide telaş sarıyor geç bile kaldım diyorum kalan eksikleri Bi tamamlasam odasını yerleştircem
karakiz1 Yagmur-08 32 haftadan merhaba 🤗 alcaklarım yıkancaklarm bitti cantamda hazır bekliyoruz artık korku heycan hepsi karısık 😍