Mucizemutlusu kanguru hediye gelmişti bende sling aldım iyi ki almışım kanguruyu kullanamadık sling daha rahat
Sling mi kanguru mu?
Mucizemutlusu Ben sling taraftarıyım daha yakın temas olanağı sağlıyor. İnstata bebeğinigiyenlerkulubu var sling eğitimi de veriyorlar int üzerinden ben eğitime katılıp sling almayı planlıyorum.
zeynepdurunun_annesi slong daha mı faydalı o zamam tecrubelerinizden faydalanayim ilkinde kullanmadım suan arastiriyorum
[silindi] evet bende bugün rastlardım bu markaya. Takibe aldım instgramdan. Burdan alacağım muhtemelen.
Cntkn aaa çok teşekkürler bilgi için bende takibe aldım. Bi eğitim varsa almakta fayda var. Çünkü kullanımında zorlanırım diye düşünüyorum bende. Tam öğrenmek daha mantıklı
zeynepdurunun_annesi aynen öyle bence de daha faydalı. Bir de kullanımını tam öğrenebilirsem 😇
Sling kesinlikle en kullanişlisi diye duydum ama fiyatlarida cok guzel😀 özellikle minik kuş var kalitesi harika ama col pahali
Mucizemutlusu Ben dışarısı için kanguru, ev için sling kullandım uzun süre. İkisi de güzel, kangurunun daha kemerli cepli filan olması dışarıda işime yaradığı için öyle yaptım, bir de sling evde çok daha rahat oluyor
Mucizemutlusu ikisini de kullandım sling evde inanılmaz pratik oldu ilk 3 ay çocuk kendini hala anne karnında hissediyor ve kızım sürekli kucağımda uyumak istiyordu o yüzden 3 ay evde hep sling kullandım çünkü wc ye bile gidemiyordum yıktırıyordu ortalığı 😍 slinge bağlıyordum hem ten teması oluyordu hem rahat rahat yemek yiyip dinlenip işlerimi halledebiliyordum koynumda uyuyordu kuzum hiçte rahatsız olmadı aksine çok huzurlu mutlu bi bebekti.Kanguru ilk aylar için çok büyük kaldı ama 3 aydan sonra da kanguruya geçtim çünkü sling rahat olmamaya başladı artık etrafı keşfediyordu kanguruda daha rahat olmaya başladı otobüsler bebek arabasıyla almıyor çoğu zaman o yüzden çok uzak olmayan mesafelere anlık işlere markete vs hep kanguru ile gittim yada arabada durmadığında kanguru ile hemen bağlıyordum hem rahat yürüyordum kolum ağrımadan hemde orda uyuyordu kıştı ama ben kullandığımda yazın terletir mi bilemiyorum
Mucizemutlusu bir sürü videosu var aslında youtube da ordan bakabilirsiniz 🌸
Mucizemutlusu Kesinlikle 🥰 heleki içine bebeğimizi koyup tasıyacagiz ne kadar bilgi o kadar güven duygusu.
esderler_ birimde ilk 6 ayımız kışa denk gelecek. Kasım başı gibi inşallah doğum.kullanabilirim rahatlıkla. Aldıktan sonra da bol video artık bi oyuncak bebekle beraber 😅
zeynepdurunun_annesi evet izliyorum onlarında uygulamalı bizzat yapmayınca oturmuyor kafamda. Burdaki öneriler üzerine de şimdi bir adet sling ve bir adet oyuncak bebek lazım bana 😅
Mucizemutlusu benimde ilk gebeliğim canım bende sling tercih ettim hatta indirimdeyken denk getirdim hbslingden 90 liraya aldım komşum kullanıyordu çok hoş anne bebek bağını çok güzel güçlendiriyor bence şimdiden elim kolum olacak diye düşünüyorum bağlama videoları var bir iki kez izle yaparsın ben gelir gelmez denedim gayette güzel yaptım inşallah kendi bebeğimde de bu kadar başarılı olurum 🤞🏻😅 kanguruyu gelişim için çok önermiyorlar ama bi araştır hangisi kafana yatarsa ama kullanamam diye düşünme gayet basit 🥰
Mucizemutlusu Bende 5 kasımda doğum yapmıştım 🥹 sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhh
Mucizemutlusu Siling tercih meselası tabi ki ama kanguru gayet rahat oluyor uzun süre kullanabiliyorsun sling yeni dogdugundan belli aya kadar diye biliyorum cok uzun süre kullanımı yok 🌸
Ela7400 ayy çok uyguna almışsın benim baktıklarım baya uçuktu. Takip ediyorum işte. Sling de karar kıldım da işte bi alıp bizzat denersem tam olacak . Bana da daha mantıklı geliyor. Eskiler hep kucağa alıştırma bebeği derlerdi ama zaten bi yaştan sonra istesekte gelemeyecekler kucağımıza bari doya doya taşıyalım 🙏🏽🌸
Ben de ilk zamanlar için sling, bebek biraz büyüdükten sonrası için kanguru daha iyi olur diye düşünüyorum. İlk miniklik zamanları için sling daha güvenli geliyor bana
esderler_ oyyy minik minik akrep bebişler 😍 amin inşallah 🙏🏽Sizde sağlıkla büyütün inşallah 🌸
Mucizemutlusu merak ettiğim bir şey