Merhaba annişler ve ben bugün doğurdummmm 🥰 39+5 gelen kızım 🧿 öncelikle şunu söylemeliyim ki kesinlikle çok zor ama sonunda evladına kavuşacağını bilip sabretmek gerekiyor. Ben kontrol için gelmiştim ve çatı muayenemde 3 cm açıklık çıktı beni direk yatışa aldılar ve suni bağladılar saat sabah 11 de ilk sunimi aldım 2 saat arayla çatı muaynem yapıldı ve açıklık hiç ilerlemiyordu 5 saat aradan sonra ilk sunim bitti ikinciyi taktilar aradan yarım saat geçti ve çatı muayenemde suyumu patlattılar ( asıl bundan sonrası çok zor) ağrilarim artmaya başladı belim kalçam çok kötü agriyordu ve yürümekte zorluk cekiyordum yerlere yatmak istedim o an neyse benimle aynı saate gelenler doğurdular ben hala 3 cm sancılar içinde kıvranıyordum en sonuncu çatı muayenemde doktorum gidişatın iyi değil istersen sezeryanı düşüne bilirsin dedi ve o an o ağrılardan dayanamayıp dedim beni alın hemen şimdi ve beni hazırladılar sezeryan için alttan lavma taktilar ve okadar canım yandı ki duvarları yumrukladim bagariyorum yeter artık beni alın diye neyse beni aldılar sedyeyle ve işte dedim o an geldi benim gözlerden akan yaşlar dinlemiyor dogumhaneye geldik ve dedim ki uyutun beni biranönce beni hazırladılar ve uyudum 20.15 de bebeğim dünyaya geldi ve kilosu 3.910 (3.910😱) bize denilen kilosu 3 kilo ve okadar çektiğim suni sancılar boşa olmuş oldu bu kiloda zaten dogurmam çok çokkk zordu doktorumun dediği kilosu yanılta biliyor bazen ultrasonda ben çok sinirlendim bana inandırıcı gelmedi dediği çok mantıksızdı ve sinirlenip doktoruma bu bi bahane olamaz demişim ama narkozluyum o sırada ben kimseyi görmüyorum ama herseyi duyuyorum doktordan şikayetçi oldum neyse annişler benim doğum hikayem de bu malesef başıma bunlar geldi 🤷🏻♀️ Ama bebeğimi kucağıma verdikleri o anı hiç unutmucam yumuşacık yanakları mis kokusu o an gerçekten herseyi unutuyorsunuz Allahım herkese kolay doğum versin sağ sağlim sıkıntısız kucağınıza alırsınız inşallah🤲🏻 Bu arada kesinlikle ve kesinlikle doğum yapacağınız gün detaylı ultrasona girin kilosunu baş çevresini iyice öğrenin 🥰 öpüyorum sizi annişler 😘🌸