Busarsl Alyadua1009 inşallahh dua edicem inşallah olur inşallah busefer güler yüzün, haber et bize 🥰😇
Alyadua1009 Fatma_s dua edin o kadar ihtiyacım var ki.. 3 yıldır neler yaşadım derdime derman olsun inş❤️🙏🏻 Busarsl
Fatma_s Alyadua1009 10 mayısta tekrar verdiğimde 1024 çıkmıştı sağlıklı bir şekilde artması gerekiyor umarım sağlıklı şekilde artar betanız ❤️
Busarsl Fatma_s aynen öylee :) bazıları 4. Ayda felan öğreniyor şaşırıyorum da keikr bende biraz geç öğrenseydim diyeceğim ama 6. Haftadan sonra okadar çok buşanyım ve kusmalarım oluyor ki öğrenmemem imkansız 😇
Fatma_s Alyadua1009 inşallah rabbim sağlıkla gelmesini nasip eder ❤️ Rabbim isteyen Herkese nasip etsin 🤲🏻
Busarsl Alyadua1009 inşallah edicem Allah bu kapıdan kimseyi çevirmesin kimseyi bu yolla sınamasın ama sende sağlıklı bir gebelik olarak bak olaya öncekileri unut, eskisi gibi olur mu siye düşünme , hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah dua edicem 🤗🥰
Umay255 Alyadua1009 Ağrilar normal canim kanaman yoksa 14 haftaya gircem benim bile hala hala kasik bölgem ağrıyo☺️
Fatma_s Busarsl ah ben de 3. Haftada aşırı göğüs hassasiyeti ile anlamıştım 🤣 bende de halsizlik, yorgun ruh hali, baş ağrısı ile kesin giderdim doktora bana noluyor diye 😬