Tugbacagatay AlmilaMomm aynı benimde öyle canım ağrılarla kıyruk sokumu sırt ağrısı ve sol tarafım tutuluyor benim 24. Hafta bebeğim erkek sizin cinsiyetiniz ney🥰
Mlkysf AlmilaMomm bende 27+3 teyim aşırı sırt ve kuyruk sokumu ağrısı var yataktan kalkarken hemen doğrulamıyorum popomun üstüne direk oturamıyorum hadi bel ağrısını anladım da kuyruk sokumu ağrısı neden acaba
AlmilaMomm Mlkysf Sizi çok iyi anlıyorum hepsni yaşıyorum hatta ağlayarak kalkıyorum oturduğum yerden 🫤 Doktor şuanlık yapıcak bişey yok dedi zeytinyağı ve kantaron yağıyla masaj önerdi hergece yaptırıyorum 2 gündür daha düzelmedim ama inşallah geçer🙏
AlmilaMomm Ebru5553 karın sertliği oluyor bendede hatta bebeğim sağ tarafımda toplanıyor genelde neden olduğunu bilmiyorum 30 unda doktoruma sorucam ☺️
nazliaras_0621 Elvanguzel bnde yarin 28 oluyorum valla Rabbım hayırlı doğumlar nasipetsn dikkat edeceğiz 😩🤲🤲
Kubgkm Erdgnelif canım bol bol kaşar peyniri muz ceviz badem ye gerçekten üzülmeni istemem ama kilosu az bebişin kilosu az diye sağlıksız değil elbette sağlıklıdır ama bende dahil tüm anneler bebeği biraz tombiş olsun ister o yüzden sen bu saydıklarımı bol bol ye
Sedavarol Erdgnelif yoğurt eğer yiyemiyorsaniz ayran veya süt öneririm benim bebeğimde 1 hafta aynı gr seyretti ayranı çok sevdigim.icin çoğunlukla ayran tükettim kilosunda 1 haftada büyük fark oluştu önerimdir 😊🙏