Melisa0002 Kızlar 31 haftamızdayız, mide yanması ve ara sıra giren kramplar bende can bırakmadı. Uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum, nefes aldıkta bile acıtıyor. Böyle olan var mı? Ne yapıyorsunuz?
gamze443 Melisa0002 pronat şurup da kullanabilirsin bende senin gibiyim mentol oranı biraz daha fazla baya iyi geliyo
Esma5825 Melisa0002 şuan bende aynı dertten uyuyamıyorum ya önce süt içince kesiyordu aslında ama kesmedi şimdi. İatersen hurma ile süt iç inşaAllah faydası olur
Melisa0002 Amine-- medikabiotic diye bir ilaç yazmıştı doktorum, faydası yok. Elimde olsa midemi söküp kenara atarım, o kadar yakıyor canımı
Gzdt Melisa0002 bende gaviscon şurup kullanıyordum ilk başlarda fayda ediyordu son zamanlarda etmez oldu ek olarak rennie verdi destek 2 de kullan die eczane vermedi birini alabilirsin dedi rennie aldım faydası oluyor ama doktorunuza gavisconuda söyleyebilirsiniz
Melisa0002 Gzdt tamam teşekkür ederim.yarn sorarım, bugün aradım. Dufalak yazdı, içtim oturaklı uyuyom şuan, uzandığımda midem ağzımda. Dediklerinizi yarın öğreneceğim
Sinemmmasya Melisa0002 Aynı şeyi şu anda ben yaşıyorum resmen beslenemez oldum yemek yiyemiyorum ne yesem yanıyor bu akşam sadece 2 parça cips attım ağzıma rennie duo içtim 2 ölçek ama hala yanıyor kesmedi yanmamı. Olamaz böyle bişey ya
Gzdt Melisa0002 bazen ilaçların hiçbiri fayda etmiyor son zamanlarda mide yanmasıyla acı su gelip istifra ettiğimi belki rahatlatır diye içiyorum bide günlük akşam yemeğinden sonra sade soda içebilirsiniz magnezyumlu oda rahatlatıyor
Melisa0002 Sinemmmasya yanması bir dert, sanki mideme bıçak saplanıyor. 2 katlanıyorum. Her yutmamda bir olay. Çok zor. ALLAH yardımcımız olsun🤦♀️ maden suyu iç , belki iyi gelir
Melisa0002 Gzdt maden suyu içiyorum, acı su değil o, bildiğin zehirrr🤦♀️ağıza geldiğinde hiç birşey gözükmüyor göze. Bebek kilo kaybetmesin diye de yememi kesemiyorum, ama sonra da ölüp diriliyorum
Kucukburcu86 Bana pulcet mide koruyucu iyi geldi doktorum önerdi bende senin gibiydim kabusum olmustu