Merve_2017 ya olabilir kadın ne güzel olumlu şeyler yazmış herkesin kendine zor insanları korkutmayın bencede o kadar zor değil ama size zor olabilir bari insanlara ön yargı oluşturmayın

Miraysegul darısı bize inşallah. Kirli kan çıksın diye karnınıza bastırdılar mı o kısım acıdı mı

Duygudikicidkc iğnenin etkisi çoktan geçmiştir, yürümüş çoktan. Herkes aynı değil.

Miraysegul Yaa Allah razı olsun sizden ayin 1 inde spinal olucam o kadar korkuyodum ki cok iyi geldi saglikla buyutun evladinizi🤲🥰🌸

Miraysegul gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah 😊❤️yarın benimde sezeryan doğumum var spinalden çok korkuyorum ama genelde olmak istemiyorum bebeğimi görmek istiyorum hemen ameliyat esnasında cekistirme baskı çok hissettiniz mi

Rabia344 somdayi en son yürümeden önce çıkarıyorlar kendini sikmazsan hiç bilmiyorsun bile inan oda çok kolaydı hiç ağrım sizim olmadı diyemem ama inanın abartacak kadar değil rabbim herkese kolay doğum nasip etsin 😘

Duygudikicidkc valla çocuğuma down sendromlu demişlerdi bebeğim sağlıklı oldu binlerce kez şükürler olsun gazimida çıkardım çocuğumu kuvezede almadılar bundan sonrasında Allah büyük 🤗

Feride11_ hiç korkma ben ağlayarak gittim amaliyathaneye ama hiç korktuğum gibi değildi anın tadını çıkart 😘

Halime90 ya en çok ağrıyı iki gün çekiyorsunuz diyolar bir gunumu atlattım bebeğim dünyaya bedel

Feride11_ Valla korkmayin Benim kuzenim oldu spinal kendisi baş ağrısından bile korkarken kuruntu yaparken çok rahat geçtiğini söyledi Ben de ona güvenerek spinal tercih ettim bazıları gerçekten korkutmaya çok meraklı elbette zorlukları vardır ama sonu çok güzel değil mi?

Miraysegul aminnn bende sezeryan olacam inan ister istemez korkuyor insan ayağa kalkmaktan vs ama yinede rabbime güveniyorum

Kaç haftalıkkken sezaryene girdiniz ? Gözünüz aydın olsun.

Hayırlı olsun. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olarak büyür inşallah. Pazartesi de ben inşallah doğuma gidecem. 3. Çocuğum 2. Sezaryenim olacak ilki çok rahat geçmişti ondan yana korkum yok , benim bebeğim için de doktor down sendromlu alabilir inşallah süpriz yapmaz dedi. Her türlü kabulüm tabi ama şu an tek derdim sağlıklı doğması. Çekeceğim her acıya razıyım geçer unuturum yeterki sağlıkla doğsun. Lohusasın dua kapın açık olur benim için dua edermisin 🙏

Miraysegul masallah canim sağlıkla almissin bebisini kucağına🤲🌸

Alazim İşte en kötüsü senin duygularindir şuan iki aydır senin yaşadığın duyguları yaşadım doğumdan once 10 gundurde hep kabus gördüm bebeğim oluyordu kolu olmuyordu bacağı olmuyordu hep böyle rüyalar hep tedirginim benimde kabulimdu her şekilde mevlam gorelim neyler neylerse güzel eyler diyordum Allah’ım bana öyle güzel bebiş verdi ki binlercekez şükürler olsun umarım seninde rabbim korktuğunu yaşatmasın sağlıklı bir şekilde çocuğunu kucağına almayı nasip etsin 😘😍