Nurce Nurmelisakaynak canım bazen paket programlar oluyor ..Doğumdan sonra bebeğin gerekli olan testleri de yapılıyor ..sen hastane ücreti ve Doğum parasını yatırdın o halde anladığım kadarıyla ..ben o şekilde aldım(paket halinde) benden sigorta falan istemediler şimdilik ..benim de kafam karıştı şimdi 😅
Nurmelisakaynak Nurce Burda öle bir paket uygulama rastlamadım ben sadece doktor ücretini ödedik oda özel olduğu için onun dışında kan ve ultrason ayrı yerlerde olduğu ve özel olduğu için ödedik onları Hastane ye ödeme ameliyattan sonra yapılacak yani
Buenno Nurmelisakaynak ben şimdi sordum canım inan aklımda fakat bilen çok yok yani sen burda yasasan yada burda yasamak için basvuru sahibiysen eğer sana devlet yardımcı oluyor ama sen sadece doğum için geldiysen sigortadan faydalanamıyorsun...ama eve faturayı gönderdiklerinde itiraz hakkın olabilirmiş...benim anlamadığım ise sen turistsin ok ama bebek doğar doğmaz oranın vatandaşı yani ona yapılan işlemden ekstra ücret nasıl alınıyor... yine sorcam bir arkadaşa ve sana net olarak yazıcam
Nurmelisakaynak Buenno Yarın doktora tekrar soracağım ama dediğiniz gibi ekstra bebek ücreti neden alınıyor anlamış değilim ama ben turist olduğum için sanırım hiç bir hakkım yok ama bi nebze içim ferahlar faturayı eve gönderirlerse ve biz itiraz edebiliriz inşallah 🙏🏻
Nurce Nurmelisakaynak canım benim de özel oda ben de turist vizesine sahibim ben anlamadım neden öyle orda sistem..ben teksas eyaletine gidicem ondan sanırım ..eyaletler arası farklı
Nurce Nurmelisakaynak hangi kan tahlillerin yapıldı canım ..onlar için ekstra para ödeviysen tabi fatura hakkına sahip olursun eve gelir ..Bebek için de geçerlidir bence bu durum 🤔
Nurmelisakaynak Nurce Canım bana tüm kan tahlilleri yapıldı özel laboratuvar olunca gönderecekler faturayı eve tabiki hastanede Doğum için ne olur bilmiyorum ama sanırım olabiliyormuş bekleyip göreceğiz inşallah
Charlotte85 Merhaba size bir sey sormak istiyorum, ben kan sulandirici igne kullaniyorm, amerikya gitcem yazin ve orda igneleri bulamazdam diye endiseleniyorum. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi? Orda yasayanlar acaba bu igneleri ordan da temin edebilir miyim
Manok Charlotte85 kismetse bende haziraninn sonuna dogru gidecegim. Siz hangi eyalette gudiyorsunuz? Ben ikiz oldugu icin enduse duyuyorum
Charlotte85 Manok ben ohio ya gitcem kismetse, tek gebelikbenimki. Peki kacinci haftada gideceksiniz?
Manok Charlotte85 29 haftalik olacam yolculuk esnasinda insallh 😊 bende Durham north carolina'ya gidecem abim orda yaşiyor. Fiyat arastirdiniz mi siz? Sizinle ozelden konusabilir miyiz acaba
23Zumra Charlotte85 @amerikadaenucuzdogum instgramda boyle bi sayfa var isterseniz sorulariniz burda sorabilirsiniz