Cicianne2372 uykularharamoldu evet gittim😊 Pazar günü akşam yatış yapılacak pazartesi de doğum olacak,😂 o zamana kadar normal yolla gelmezse sezeryan olacak 😂
uykularharamoldu Cicianne2372 iki gün sonra yatış yapılacak yani öyle mi 😆 kendim yatıcam gibi heyecanlandım ya. Suni sancı neden önermedi peki
Yerfistiklarininannesi Cicianne2372 oy bacim okudum okurken fenalik geçirdim ben 36dayim diyorum keşke ikihataya çıksa nu sicaklarda 40 gözüm korktu. Ama duş squat bol yürüyüş ve merdiven inip çıkmak benim sancilarimi başlatmıştı
Cicianne2372 uykularharamoldu açılman olursa o zaman suni sancıdan yardım alırız dedi. Açılman yoksa sancın yoksa boşuna suni sancı verip hem seni hem bebeği yormaya gerek yok dedi😊 evet 2 gün kaldı 😂
Yerfistiklarininannesi Cicianne2372 hergun yapin yerleri dizleriniz üstünde silin birinin o cok işine yaramıştı
uykularharamoldu Cicianne2372 anladım canım. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına. Hayırlısı buymuş demekki.
Mrvnehir Cicianne2372 ben daha kötüyüm canim 41 haftalik bir santim de açıklık var ama gelmiyor bebek bende bu postu açmıştım bana yürüyüş yap hurma ye yazdılar yapıyorum ama hala olmadi sen iki gün önce yazmissin ne oldu yaptim mi dogum merak ettim
Cicianne2372 Mrvnehir yok ya yapmadım valla yarın akşam hastaneye yatış yapılacak pazartesi de doğum olacak ya suni sancı açılma varsa olacak açılma yoksa sezeryan olacak 🥰 gelmeyince gelmiyor ne yapalım 🥰
Zehra65_ Cicianne2372 38 olduk an itibari ile kaç gündür sancım oluyor ama arada bir hazırlık sanırım yalnız şuan bebeğim hem çok hareketlendi hemde aşağıya çok baskı yapıyor o baskı yaptıkça alttan birşey çıkacak gibi oluyor karnım ağrıyor ve çişim geliyor gibi ama aslında gelmiyor doğum belirtisi olabilir mi acaba
Cicianne2372 Zehra65_ ayy hadi inşallah bebiş geliyordur ya inanın günü geçtikten sonra beklemek daha sıkıntı Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲😍
Cicianne2372 uykularharamoldu amin inşallah çok teşekkür ederim 🥰 aynen hayırlısı buymuş demek ki ,🥰 sizin durum ne alemde peki 🥰
Cicianne2372 Yerfistiklarininannesi artık yarın akşam yatış yapılacak hastaneye bende artık oluruna bıraktım hangisi hakkında hayırlı ise o olsun 🥰
Cicianne2372 Kb_plt benim oğlum tembel çıktı 😂 hiç bir şey fayda etmiyor eriniyor o kadar yolu gelmeye😂
Sinemmmonurr 39+5 bende de tık yok. Dün doktorum perseöbeye kadar gelmezse suni verip açılma varmı diye bakarız ona göre sezeryana alırım o günden sonra artık yeri yok dedi duramaz dedi . Bugün lekeli akıntım oluyor sürekli nolur bilmiyorum
Cicianne2372 Sinemmmonurr ayy hadi inşallah sizinki ufaktan belirti vermiş 🥰 sağlıkla gelsin inşallah bebişimiz🥰
peribir benim oğlum 41+2 doğdu sancim falan da yokdu hiç kanamam oldu sadece yine sancim yokdu normal doğum yaptim 36 saat sürdü , gelmek istemedi bence stress yapma rabbim vakti zamanini doğru bilir
Cicianne2372 peribir 36 saat mi sürdü 😲😲😲 nasıl yani ya kendi sancınız 36 saat mi sürdü gerçekten nasıl oldu ki
Mrvnehir Cicianne2372 hayırlısı olsun inşallah allahin izniyle inşallah acilman olur normal yaparsın dogumunu bende pazartesi sabah yatiyorum hastaneye suni sanci verilecek Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bakalim sali günü hangimiz doğurmuş olcaz😅😍🥰😇🤣🤣
Zehra65_ Cicianne2372 amin inşallah hepimize güzel bir doğum nasip etsin Rabbim 🤲 hala aynıyım bakalım ne zaman gelecek 😌