Denizmrt Arkadaşlar şeker yüklemesi şekerim çıktı 215 doktorum dahiliye girmemi istedi bu şekilde yüksek çıkan arkadaşlar var mı acaba bı sıkıntı oldu mu bebekte ve ya anne de ciddi bişey mi nasıl atlattınz
Dark Denizmrt yaşamadım ama hemen diyete başlamanız lazim, erken doğuma sebep oluyor. Diyet yaptırıyorlar düşmezse insülin kullandırıyorlar
Kubra-onur Denizmrt benim de şeker cikdi suyum fazla olmuş insulin diyet bol su yürüyüş yapıyorum halada bir buçuk ay oldu suyum normale döndü ve ben iki hafta hastanede yattım doktor yatış vermişti bana gecti ama insuline devam ediyom
Emossk Denizmrt evet yüksek muhtemelen insülin e başlarsınız aynı anda da diyete devam edersiniz benim 2 gebeligimde de bu şekilde ilerledi ilacınızı için diyete tabii olun inşallah birer sorun çıkmaz yaşadığınız yerde endokrinoloji varsa dahiliye direk oraya yönlendirir
Acemianneee08 Denizmrt canım benim de 245 di 1. Saatim şuan 36+4 üm 24.haftadan beri diyet yapıyorum kontrol altına aldım hiç korkma
Minikoanne Ben bugun verdim 110 çıktı tokluk şeker yüklenmesine gerek yok dedi herşey normal falan dedş senin yüksek ama diyet falan yapman lazım
Denizmrt Minikoanne dahiliye gitmemi söyledi doktorm yarn gidicem bakalım dahiliye mi verecek ama diyeti anlamadm ben tam olarak
Minikoanne Denizmrt olabilir oda başka yere yönderir belki bilmiyorum ki ama sen tatlı ekmek vs yememeye özen göster 😚
Denizmrt Minikoanne tatlı ile aram pek yok canm da dediğin gibi benm diyet listesi bulmam lazım acil ele alalım şekeri bakalım doktorm nasıl yönlendircek
Denizmrt Kubra-onur diyet listesi doktor mu verdi canm bende dahiliye gitcem bakalım biraz korkuyorum sıkıntı olur diye de inşallah atlatırız 🙏
Aks68aks Kubra-onur Bende 1 buçuk aydır diyet insülin le devam ediyorum 1 haftada hastanede yattım ama hala dalgalanmalar var öğünlerde kaç ünite insülin kullanıyorsunuz kaç haftaliksiniz
Kubra-onur Ekşi meyveler yemeye çalış ben yeşil elma yiyorum yoğurt Ara öğün yapıyorum hamur işlerinden uzak dur geçer insallah ya
Kubra-onur Denizmrt açlık dusuk de tokluk yüksek di ama hiç ikiyüzlü rakamlar çıkmadı 168 150 böyleydi
Denizmrt Emossk benm endokrin doktorum var canm zaten sürekli gittiğim de kadın doğum doktoru bana dahiliye dedi bnde yarn oraya gitcem bakalım
Denizmrt Acemianneee08 inşallah canm ya peki diyet listesi doktor mu verdi bende yarn dahiliye gidicem bakalım