Yigit_Aras3 Kimisi kilo vermek ister kimisi almak, ben almak istorum, yiyorum alamıyorum tavsiye verin lütfen neler yapabilirim neler kullanabilirim
Nskyhn Yigit_Aras3 benim eşim kilo almıyordu kan değerlerine baktirdik B12 çok düşük çıktı doktor da bu sana kilo aldırmıyor dedi. Sonra iğneler falan verdi şimdi B12si düzelmiş yavaştan kilo almaya başladı
iremss Yigit_Aras3 yani ben emzirirken deli hibi kilo almıştm çok yiyodm gece gündz yiyodm tatlıdan tuzluya 😂😅 bence bünye kan değerleri etkili
Ranammmm Yigit_Aras3 Ah cano ahhh ben sana veririm kilo 😂bi 20 kilo veriyim istersen ben de kilo veriyim diye uğraşıyorum öyle, cano sen diyetisyene gidecen anca o çözer işini, bide sen çok streslisin kafana çok takıyon herşeyi oda etkiliyor ☺️
haklisinesracim Yigit_Aras3 emzirme döneminde kuzu kesip yesen de alamıyorsun zaten kendimden biliyorum bayan kemik olarak geziyordum😅
Yigit_Aras3 haklisinesracim 😂50 ile hamile kaldım 69 ile doğuma gittim doğumyaptım 10.günde tüm kilolar gitit şimdi 50 49😂
Yigit_Aras3 Nskyhn 🙁gebe kalmadan önce dokorta başvurdum kilo ile ilgili il. Yazdı 5 çeşit anlamadım kullandım pek işe yaramadı Sonra gece kaldım bıraktım
Yigit_Aras3 iremss genetikde olabilri annemde zayıftk 😒😂 Ama azcık kilo olsa yete 65 ideal ama yok 1 kilo nile zor
esena13 Yigit_Aras3 boyun kaç, eğer boyunla orantılıysa güzel bence kilon tabi boyun çok uzunsa kötü görünebilir
Derya Yigit_Aras3 Benim eşim de kilo almak istiyor ben her akşam ona yatmadan önce bir bardak tam yağlı sütün içine Sekiz adet cici bebe bir tane muz bir dolu dolu yemek kaşığı fıstık ezmesi bol şekerli çikolatalı hiç fark etmez koyup mikserliyorum ve bayada güzel kilo aldırıyor
Deletedmom_35 Derya ahahha kötü niyetli değil kesinlikle 😅😅 ama ne enerji yapıyordur şimdi gece gece 🤭
Nnanaa Yigit_Aras3 ben de 43 44 kilonun üstüne çıkamıyordum kızkardeşim süt çocuğu hemşiresi dedi ki mama ye😅 başta inanmadım sonra dedim vardır bi bildiği ama baya bir süre yedim aldım vallahi 48 e çıktım.