Mtzkuzum Pnrklk ilk gebeliğimi 19.haftada hissetmiştim oğlumu 13.haftanın başıyla hissetmeye başladım doktora sordum emin olmak için bebektir o dedi çünkü çok zayıf (38)kg hamile kalmıştım🙈
Ebru-EY Pnrklk içerden bi vuruş bi hareket hissetmiyorum. 14+5im. Ve bence erken. Ama elimi karnıma koyup gezdirdiğim zaman bi taraf daha sert duruyor. Bebeğin orada olduğunu düşünüyorum sadece.
Nazli358 Ebru-EY aaaa bu bende de var bi taraf saha sert sağ tarafım ve doktorda hep sağ taraftan bakıyor. Be elimi koyumda sıcaklık hissediyorum o sertlik olan yerde
damlalkc Pnrklk aminn canim hepimixin insallah kucaklarina saglikli sihatli bebişlerimizi almayi nasip etsin allah 💗🙏
Yasminaydemir Pnrklk benim ikinci gebeligim ilkini hatırlamıyorum şuan 14 haftalık gebeyim 15 gitcem ben 12 haftalıkken hissettim yeni ogrenmestm hatta hayla ufak ufak hareketleri var hareketler büyüyor gibi karnında hafif de olsa belli yani Rabbime şükür
Pnrklk Yasminaydemir evet canim bu sabah uyandim ve sertlesme ve icerde bi agirlik his ettim hafiften degisik bisey omu acaba
Nazendehanim Pnrklk dün iki kere bir sertlik hissettik ama temizlik yapıyordum onunla ilgilidir diye düşünüyorum 🤷
Nazendehanim Pnrklk bir kere gece yatarken hani yılan dansında elimizi yaptığımız hareket gibi bir kıvrım hissettim sonra da dedim ki amaaaan büyüyünce zaten hissedeceksin şimdilik konuşarak iletişim kur , acaba dedikçe hissediyor insan sanki 😅