Zeynepbsk Aydın merkezde oturuyorum , yeni taşındım 5 haftalık hamileyim . Takip ve doğum için doktor önerir misiniz . Samimi ve anlayışlı ilgili 💜
Meryocuk Zeynepbsk Ben normalde Aydın’da oturuyordum ailem orada Evlendikten sonra bir senede Aydın’da kaldım şuan Diyarbakır’dayım tabi gebeliğimi öğrendiğim ilk zamanlar aydın medinovaya gidiyordum. Zeynep hanım var orada hiç ilgili değildi gerçekten hiç memnun kalmadım. Daha sonra taşındım ettim buraya geldim. Neyse annemlere ziyarete gittim bir buçuk ay kaldım orda doktora gözükmem gerekti ablamda medinovada doğum yapmıştı Özgür Arısoyda tedavi gördü ve çok memnun kaldı çok ilgiliydi. Bende geldiğim gibi onun yanına gittim ve beni ayakta karşılaması neredeyse yarım saat ultrasonda baktı etti. Sorular vs sordu çok ilgiliydi yani ben o zaman sigortalı olmama rağmen 220 TL muane ücreti vermiştim nst ye falan girdim. Öyle canım ben memnun kaldım.
Dammy Zeynepbsk Doc Dr Tolga Atakul’a gidiyorum. Riskli gebeliğim var. İlgili, küçük detayları önemseyen, açıklayıcı anlatımı olan, ulaşılabilir bir doktor. Tavsiye ederim.
Ozlmcnyzgn Meryocuk bende normalde aydında tolga atakul a gidiyorum 18 temmuzda nasip olursa diyarbakır a taşınıcam orda hangi doktora gidiyorsunuz
Meryocuk Ozlmcnyzgn İki gün önce bebeğim doğdu sezeryan doğum olarak dünyaya geldi. Ben normalde veni vidi hastanesinde Alican beye gidiyordum. Ama orada prenses doğum olmadığı için dünya doğuma geçtim Ömer Yalınkayaya gittim. Son aylarımda memnun musun derseniz doktorumdan memnunum ama hastane leş gibiydi çok kirliydi doğumhane vs de beğenmedim yAni ben zaten nasipte olmadı prenses doğum sezeryan oldum açılmam olmadığı için bana kalırsa Alican beye gidin o çok detaylı bakıyor.
Zeynepbsk Knergiz muayene ve doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı ? *Doktorunuz detaylı bakıyor mu ve benim isteklerimi dinliyor mu doğum için ben erkenci davranmak istemiyorum eski doktorum beni 38 de sezeryan yapmıştı