M-eng95 Aylinur canım benim kürtaj oldu, 2 ay korunma verdi 3. Ay gebe kaldım genelde bir kere hamile kalınca devamı kolay oluyor
zynpasya13 Aylinur 8 haftalıkken hiç kalp atışı duyamadık büyümemişti kanamamda başlamıştı ertesi gün kürtaj oldum ilk adetim çok geç oldu ondan sonra hamile olduğumu öğrendim ..
Happy-melek1997 Aylinur 21 nisanda kürtaj yaptım 22 mayıs da ilk adetimi oldum şu an hamileyim yeniden çok yeni ama daha dün beta 90dı yarın tekrar vericem bakalım
M-eng95 Aylinur kalırsın kuşum zaten insan ilk adet olana kadar kaybettiğinin psikolojisini ancak atıyor daha sonra 2. 3. Adete iyice kendine geliyosun hiç üzme kendini hep dua et 🌸
dtastan Merhaba benimde 9haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum 3ay korun dedi, 3ayın üstüne 8aydır deniyoruz olmuyor inşallah bir an önce bende hamile kalabilirim 🙏🏻
yenianneaday zynpasya13 maşallah aynısını bence yaşadım kalp atışı hiç duyulmadı. İkinci hamilelikten önce herhangi bir tedavi gördünüz mü doktor bana ikinci gebelik öncesi görüşelim falan demişti o yüzden soruyorum canım
2022Mom2022 Happy-melek1997 A çok şaşırdım bende nisanda düşük yaptım mayısta adet oldum şimdi hamileyim pazartesi 90 larda çıktı beta bugün tekrar verdim sabah öğrenicem inşallah sağlıklıdırlar 🥹🧿❤️
yenianneaday Aylinur 5 haftalıktan kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. İki ay geçti şimdide eşim istemiyor bakalım artık
karakiz1 yenianneaday Sizi iyi anliyorum ayni seyi bende yasadim benimde esim isteedi hep bisey olcak yine korkusu vardi
Happy-melek1997 2022Mom2022 yaa ne güzel allahım sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah bebeklerimizi yarın ki sonucu benimle paylaşırmısın kaç çıkacak acaba bende merak ediyorum ama ben yarın akşam vericem inşallah güzel artış olur geçen seferkinde hep olumsuz düşündüm mutlu olamadım bunda rabbim in izniyle sağlıklı sıhhatli nasip etsin mutlu olmaz istiyorum
yenianneaday 2022Mom2022 ekonomik sıkıntılardan dolayı kirada oturuyoruz kendimize zar zor yetiyoruz diyor bende bilmiyorum çevremdeki arkadaşlarım da hep eşim istiyor diyorlar o ısrar etti falan diyorlar benim eşim niye böyle anlamadım