MerveEbru Kızlar bebek kontrolü için hastaneye ne zaman gidecek olsam elbise giymek istiyorum ama eteğimi alttan kaldırıp muayene olmakta istemediğim için mecburen pantolon tayt giyiyorum siz nasıl yapıyorsunuz?
Melikeex MerveEbru elbiseyle gıttıgım zaman bacaklarıma ortu ortuyolar kasıktan asagıya kadar rahatsız oluncak bı durum olmuyo suan 35+5 deyim zaten evdeki tayt esorfman vs olmuyo hıc biri
Denizpyraz MerveEbru elbiseyle bi kere gittim büyük pişmanlık yaşadım doktor bile rahatsız oldu elbiseden. Dışarı çıkmak zorunda kaldı ben hazırlanan kadar
MerveEbru Deletedmom727271 Melikeex iremss Denizpyraz Devlet hastanesinde muayene oluyorum ben kızlar ordada durum böyle mi
Duygunr Denizpyraz Denizpyraz Ay besinden rahatsız oldular anlamadım kadın doğum uzmanı bunlar en mahrem yerimizi görüyorlar elbiseyi kaldırdık donla gördüler diye mi anlamadım ben halbuki bu sicakta giy çıkar derdi yerine daha rahat elbise bizler için
Deletedmom83940 Denizpyraz ne alaka doktor siz hazırlanırken neden yanınızda ben hazırlandıktan sonra yardımcısı çağırıyor doktoru gelebilirsiniz diye
2koftemom MerveEbru bende elbise giyicem altına yarım tayt yada sort gibi bisey giyebilirsiniz bnce hicbise olmaz
Denizpyraz MerveEbru ben Ankara şehir hastanesine muayene oldum elbiseyle doktor rahatsız oldu elbise giymemden bende rahatsız oldum.
Deletedmom727271 MerveEbru canım hastanesine göre değişir bilemiyorum bizim burada var öyle bişi. Sen kontrole gittiğinde danış sekretere varsa bir daha elbise ile gidebilirsin
Ervaannesi MerveEbru tam aklımdan geçiriyorum ne güzel efil efil giyip gideyim diyorum ama bu sorun aklıma geliyor 😄
nurnur13 MerveEbru ben de giymek istiyorum günlük hayatta en rahatı elbise, içine astar giymeyi düşünüyorum astarı kaldırmam elbisemi kaldırırım sadece
La_Liberte Denizpyraz ne demek rahatsız oldular ya. Nasıl bir doktormuş o. Kadının bedeninden rahatsız oluyorsa. Bu mesleği bu uzmanlık alanını seçmeseymiş.
altnbebek Elbisenin altına kısa bir tayt giyersiniz maksat bacaklarının birbirine sürtünmesin yoksa pişik olursunuz bu sıcakta😀😀😀 örtü verirler sıkıntı etmeyin
Sldkzy01 MerveEbru Bende bi çılgın yapip gittim adana çok sıcak zaten örtü isterim diye düşündüm tabi insan girene kadar tedirgin oluyor hoş bise değil sonuçta örtü istedim verdiler elbise gerçekten rahatlık 😊
yaasemin MerveEbru bende aynı şekilde özeniyorum bazı hamileler elbise giyiyorlar bende giymek istedim ama o eteği kaldırıp herşey meydanda olması beni rahatsız ediyor ve vazgeçiyorum ve yine tayta kalıyorum 😂
MerveEbru yaasemin bende ya hep elbise giyme isteği geliyo ama yok işte napim doktorun bacaklarıma bakacağından değilde huzursuz oluyorum 😂