1aysekaplan Asilinannesi16 batma hissi de olmaz adetine yakın zamanda adet ağrısı gibi ağrı çekip ara ara ama adet gelmezse günün geçerse ozman hamileliği ancak anliyabilirsin
B-19sirin Asilinannesi16 işte böyle çekilme gibi çok değişik sen adet olacağın zaman hiç böyle birsey yaşamıyor musun ağrı ama çekiliyor sanki bacağın böyle ayağına kadar
B-19sirin Asilinannesi16 sen şu an adet sancısı gibi sancı çekiyor Musun nasıl hissediyorsun kendini ben adet olacakmışım gibi
Asilinannesi16 B-19sirin Gun içinde yoruldugumda adet olacakmisim gibi hissediyorum ama kaşık ağrım hep var
B-19sirin Asilinannesi16 evet canım ya adet oldum bi anda çoğaldı şu an cok ağrım var nasip olmadı bu ayda inşallah senin olur🙏🏻☺️
Asilinannesi16 B-19sirin Adetin bitince tekrar dene rabbim yormasin inşallah 🤲🏻 benimde pek umudum kalmadi 🥺 inşallah olur 🤲🏻 çok yıpratıcı bir süreç gerçekten 🥺
Edilek Asilinannesi16 herkeste farklı oluyor. Benim kasıklarımda batma vardı. Test yapmadan bilemezsiniz.
Asilinannesi16 Edilek Haklisiniz teşekkür ederim beklicem adetimi gecikirse yapicam bakalim hayirlisi ne ise o olsun 🙏🏻
Edilek 1aysekaplan hayır ben adetten 5 gün önce karnımda ağrılar hissettim. Olabilir kişiye göre değişiyor.
1aysekaplan Edilek bende adetten üç gün önce felan başladı zaten ama ara ara kramp giriyo sanki adet olcakmissin gibi tarihin geldiğinde olmayınca zaten anliyosun adet gecikmeden belirti aramak saçma geliyor bana
Xhal Asilinannesi16 merhaba kilonuz var mı, ben de kilo var aynı şeyleri yaşıyorum yürürken ama gebelik olmadı