Hellimpeyniri Arkadaşlar 2018 ağustosta doğum yapacaklar olarak bilgi paylaşımı yapsak nasıl olur sizce?
Edirefp mrskorkut ben adet tarihime göre 6 hafta ama dün gittiğimde ultrasonda 5 haftaydı geriden geliyormuş çok korkuyorum 😞
Sibelselim mrskorkut devlet hastanesi 6+1 haftalikken gittiğimde kalp atisini geç bebegi bile görmediler bana boş gebelik deduler sinirlerimi bozdular. 6+2 iken özele gittim kalp atışını gördüm. Anlıyacağın ultrason kalitesi iyiyse 6 haftada görünüyor. Allahim hayırlısını versin 🙄
Selnnn Edirefp benimde öyle normalde 8+2 olmam gerekirken 6+4 üm geç döllenme dedi doktor geçen hafta kalp atımını gördüm ama dinletmedi henüz haftaya cuma randevum var ama sorun olacağını düşünmüyorum allahın izniyle sana ne dediler?
Edirefp Selnnn henüz bebek görünmüyor 1 hafta geriden geliyor haftaya tekrar bakıcaz net bişey diyemem dedi 6 haftalık olması gerekirken 5haftalıkmış çok canım sıkılıyor korkuyorum bişey olcak diye 😔😔
meryemyorulmaz Ben de Ağustos annesi olcam nasipse. 7+4 üz. Doktoruma göre 8 haftalık. Hangisi doğru bilemedim.
Masal meryemyorulmaz benimde adetime gore 5haftalik 6 gunluk olmasi gerekiyorken bugun ultrasonda 6 hafta 1 gun cikti ustelik kalp atisimiz da var anlamadimm bu nasil oluyor🤔
meryemyorulmaz Ben de Ağustos annesi olcam nasipse. 7+4 üz. Doktoruma göre 8 haftalık. Hangisi doğru bilemedim.
Aleynaarslan Bendee Ağustos annesiyim 🤗 doktor kalp atışı dinlenecek dedi ilk gittiğim doktor 1 haftalık dedi 2 hafta sonra tekrar gittim ve haftaya kalp atışını dinleyeceğiz dediler kalp atışı kaç haftalıkken dinleniyor 😊
kayraninannesi Mervedemir benim eşimde çok ikiz istedi ama olmadı hayırlı olsun inşAllah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🙏