Papiiii Kızlarr en geç 1 ay en erken 2 haftada 5 kilo vermem lazim en az.Şu anki kilok 60 kiloo istedgim kilo 55,54 falann.Yaa nolur taktik verirmisiniz.Yani ise yarayannn taktiginiz bilsiginiz birseyler varsa banasa soylermisinizz
funnymummy Papiiii boyunuza göre kilonuz fazla ödem var ise ilk ödemden giderde zaman az 🙈dukan birası var Yeşilçay soda ve limonla yapılıyor o ödem atmaya yardımcı oluyormuş incele istersen
Deletedmom7373700 Papiiii kız 2 haftada nasıl 5 kilo vereceksin çat diye. Hamile misin ? Sağlıklı da değil o kadar kısa zamanda böyle çok kilo vermek bir yerine bişey olur
Deletedmom727272 Şok diyetler var verirsin de sonra geri misliyle alıyosun bıraktığın an Yine de yukarıda kalsın🙌🏻
Deletedmom7373700 funnymummy ay o da tansiyonu etkiliyor bak çok sıkıntı 🥲 tansiyonu olanların falan içmemesi lazım. Bir arkadaşım denedi de. Tansiyonunu düşürmüş bayağı. Kız acillik oldu ondan
Papiiii funnymummy canim bilemedimki 58 kiloydum kilomdanda gayet memnundum ama 2 gunde 60 kiloya kalkdim belkide ödemdir bilmiyorumki amaa kafama com tkaildi hamiel degilimmm acill birsey yapmam zayiflamam lazim
Papiiii Deletedmom7373700 yok canim hamile degilim bir ayda olurr en geç haldee bilemiyormmi belkide ödemim varr58dim nasil olduysa 2 gunde 60 oldumm kafama takildi
funnymummy Deletedmom7373700 tabi canım hem limon hem de Yeşilçay 😉zaten bu kadar kısa sürede o kiloyu vermek zor araştırıp uygun olanı yapar artık arkadaş
Papiiii Deletedmom7373700 yaa canim onu yapmicamdaaa bana bir aylikda ola bilir ama etki edecek birsey lazim bir ayda 5 kilo verevegim diyet
Nesine Beyaz ekmeği hayatından cıkar seker kullanma 5tenbsonra yemek yeme özellikle ekşi maya ekmegi kullan cok güzel zayıflatıyor bol su iç sabahaları ac karna limonlu su iç oda işe yarıyor 🤣başarılar şimdiden
Esra_G Papiiii sağlıklı zayıflamanızı öneririm açıkcası hızlı kilo verimi iyi değil. Aralıklı oruç tavsiye edebilirim eşim de uyguluyor faydasını çokça görüyor.
Papiiii Esra_G canımm oruçç islemalakali bana fayda etmiyoo.Amaa yanii hizki kikoda degilki 1 ayda 5 kilo gayet normal benceee yanii.O yüzdenn bu zaman dilimine uygun diyetler bilen varmi diye bir sorayim istedim
Ecceee Papiiii intermittan fasting yapıp, yediğiniz saat aralığında da karbonhidratsız protein ağırlıklı beslenirseniz verebilirsiniz..veya bir haftalık dukan da deneyebilirsiniz
Papiiii Ecceee canim bir arasdirdim kisaca soylersek sekerii ekmegii tuzlunu ve fazla yağlını neredeyse kisitlama seviyesinde azaltipp.Daha çok salata agirlikli beslenmeyi dusunuyorumm 1 aydaa umarim 4.5 kilom gider