goldumsu Kızlar bebeğim 15 günlük meme bağımlılığı var ne denediysem tutmadı. Bibs ve avent arasında kaldım sizin bebekleriniz hangi markayı tuttu? Yardım edin kafayı yemek üzereyim 🥺
Hs20 goldumsu benimkine ne verdiysem boş oldu tutmadı ama iyiki de tutmamış şimdide bıraktırmak için uğraşırdim nasılsa ilk zamanlar illa ki zor almayınca çok da zorlama kuzum geçecek bugünlerde sabır
Nurcanatmaca Bende bibs kullandım 1 günlükken aldı ama doktorum bir aydan sonra ver ishal yapar dedi. Ki gerçekten yaptı ishal. Vermedim. Dahada almadı emzik. Meme bağımlılığı demişssin ama bebek daha çok küçük meme ister tabiki
goldumsu Nurcanatmaca ama doysa bile devam ediyor dün aralıksız 7 saat memedeydi asla ayrılmadı hiç yerimden bile kalkmadım 🥺
ipekveatlas goldumsu o kadarı çok fazla evet sadece emmek için durmuyolar memede sıcaklığını kokunu hissetmeye ihtiyacı var ama sürekli memede bırakamazsın ki onun içinde iyi değil sürekli emmek bebekte fazladan gaz oluşumuna yol açıyo. ya çok bi bilgim yok bibs hakkında mağazaya gidip almıştım direkt ama evet kauçuk ucu hatta fotoğrafını atıyım sana şimdi dur
Polenpolen52 goldumsu aynı benı anlatmıssın bunalıma gırdım kalkıp agzıma duzgun bır lokma atamıyorum
goldumsu ipekveatlas çok sevinirim çok teşekkür ederim. Evet yoksa emsin emmesinden yana bi sıkıntım yok ama dün tuvalete bile gidemedim abartısız 7 saat emdi ve boş emdiğininde farkındayım🥺
ipekveatlas goldumsu evet boş emiyolar karınları doyduktan sonra ben de zorla emzik tutturmak istedim çünkü gerçekten zor diğer türlüsü. tabiki onu emzirmeyi çok seviyorum ama gazı çok oluyodu boş yere çekip hava yuttuğunda simdi cok daha iyiyiz bu da resmi canım inşallah tutar
Polenpolen52 goldumsu dırek avent air alıcaksın canım, ben amerıkadan bıle aldırdım emzık en ıyısını , hıcbırını tutmadı , şuan kargom geldi avent in emzigini vermeye calısıyorum sanırım bunu emıcek gibi
goldumsu Deletedmom623737 bibs alayım o zaman aventin ucuna baktımda evde denediklerimle cok benziyor
ipekveatlas Deletedmom623737 benim aldığım paketten 2 tane çıktı valla 2-3 günde 1 kaynatıp bi onu bi onu veriyorum sen nasıl veriyosun
Deletedmom623737 ipekveatlas bende 2 günde bir kesin kaynatıyorum bibslerin 6 haftada bir değişmesi gerekiyor şişme yapıyor çünkü 4 aylık olacak oğlum üçüncüye geçtik
ipekveatlas Deletedmom623737 ay yok artık battık biz ahhaha zaten bezidir şeyidir bide başımıza emzik çıktı ama hiç haberim yoktu böyle bişeyden hemen araştırcam bide ben fransadayım acaba farklılık gösterir mi? kız bu kesin bilgi mi çok şaşırdım yaa