Hed1203 Hamileliğimi öğrenmeden önce başladı mide yanmalarım 18+1 deyiz şuan mide yanmalarım devam ediyor çok şiddetli oluyor bazen ne yapacağımı bilemiyorum gaviscon da fayda etmez oldu. Sizlerin önerileri var mı?
Deletedmom727272 Hed1203 asitli gıdalardan uzak durmak belki bi kaç hafta en azından neyin sebep olduğunu tespit etmek için elma, domates gibi asidikler.. Sabahları aç karnına bir kaşık zeytinyağı içmek hem doğal mide koruyucusu hem bağırsak düzenleyicidir.. Bunlar faydalı olmazsa ve doktor için uygunsa arkadaşların belirttiği gibi Rennie🤌🏻
Deletedmom7373700 Hed1203 bişeyler yiyip içince uzanmamak önemli cidden. Uzanınca mide kapağı gevşediği için mide sıvısı falan çıkınca yanmaya sebep oluyormus. Gerçekten direkt uzanınca felaket mide yanmam başlıyor. Yemekten sonra 1 saat falan uzanmadan bekliyorum. Domates aşırı salçalı yemekler mesela bende mide yanması yapıyor. Dikkat edin sizde. Mutlaka bişeyler dokunuyordur. Onları tüketmiyorum o yüzden. Bir kaç yudum süt cidden çok iyi geliyor. Öyle bir bardak dolusu içmenize gerek yok. 2-3 yudum içseniz kafi
ilkbebekim Hed1203 rennie duo kullandım bir süre sonra ne olursa olsun ilaç diye kullanmak istemedim, iğde çok iyi geldi mide yanması bulanması ağızda kötü tat her şeye çok iyi geldi sabah akşam birkaç tane atıyorum deneyebilirsin sen de
Hed1203 Ayyyyysaaarp rennie ile gaviscon dönüşümlü kullanıyorum. Çok ileri düzeyde kullanmak da sağlıklı değil metal tuzları birikmesi yapıyormuş ama duramıyorum hiç yatamıyorum bazen nolacak böyle bilmiyorum :(
Deletedmom727271 Maden suyu, yeşil elma, ılık süt veya yoğurt rahatlatıyor canım. Dene istersen bir. Doğuma kadar sürüyor malesef o. Bende çok çektim.
Hed1203 Deletedmom727271 süt ve maden suyu da içemiyorum ama yoğurt ve yeşil elmayı deneyeyim. Ben zaten mide problemleri olan bir insandım ama bu kadar zorlayacağını tahmin etmemiştim. Doğuma daha çok var :((
Tgbgcli Ben su içiyorum geçiyorum yanmaya başladığını hissettiğim an hemen yarım litre su içiyorum belki benim hafif olduğu için işe yarıyordur bilemiyorum ama yaklaşık 4 aydır böyle yapıyorum.
Aydogdu2 Hed1203 32+4 düz 3 gündür başladı ama çok zorluyor hiç birsey ise yaramadi bende midemden boğazima kadar yanıyor açıyor
Deleted4445656 Hed1203 7den sonra bişey yememeye çalışıyorum baharatlı acılı şeylerden uzak duruyorum soguk salatalık ılık süt falan biraz kesiyor yanmayı
hunilimom Hed1203 süt içiyorum soda içiyorum bol su içiyorum dik yatmaya özen gosteriyorum artık hiç biri ise yaramaz ise şurup verdi doktor gaviscon onu iciyorum bı kaşık
_edakrsu22 Valla ben 2 gün öldüm mide yanmasından hiç bir şey yiyip içemedim en sonunda hastaneye gittim serum taktılar bı tane parol bı tane vitamin antibiyotik ile karışık ne yaptıysam geçmiyordu serumlardan sonra geçti çok şükür ama yine de doktora söyle ilaç versin badem iyi geliyor onu dene
Selencnbz Hed1203 başlarda sakız,yoğurt,süt idare ediyordum. Sonra gascon şuruba döndüm fakat 30. Haftadan sonra asla fayda etmedi dr um pulcet yazdı Allah razı olsun
Hed1203 Selencnbz sakız bana gaz yaptırıyor çıkarmam zor oluyor. Sütü de laktozsuz içebiliyorum ancak bugün ağzımdan doğru düzgün yemek geçmedi yanma yüzünden