Siracinannesi Gzmbuga05 37+3 olduk 🥰 iyi geçiyor sadece uyuyamıyorum geceleri ağrılarım oluyor 😂 her an gelebilir heyecanıyla bekliyorum 🙃 senin nasıl gidiyor canım
Mucizemiizz Gzmbuga05 uyku yok acayip nefes darligi cekiyorum son 9 gunumuz bakalim hayirlisiyla gelsinlerde
127383 Gzmbuga05 adet olacakmisim gbi sancim oluyordu bugun gittim 36+3 haftamdayim alttan muayene etti açılma vs hic bsey yokmus sancılar olabilir dedi. Haftaya da normal mi sezeryan mi ona karar verilecek işte. Size söyledi mi nasil olacaginizi
Veronika Siracinannesi ayni günde olan biriyle karşılaşınca sarılmak istiyorum:D sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
DerinKoss Mucizemiizz Ayy son 8 💫 1 Temmuz benimdee 🙏🏻👼🏻 38+5te spinalle gelecek diye umuyorum oğlum 😇 Sizin kaçıncı haftanız oluyor tam
Veronika Siracinannesi hiç bilmiyorum ki yarın kontrole gidecem bakalım bu aralar artık tuvalete gitmeye korkar oldum herkesin ne hikmetse tuvalete giderken suyu gelmiş oluyor hahha
polens 37+4 teyim haftaya bugün nasipse dogumum var.uzun zamandır bel bacak agrisi cekiyrm yürüyemiyorum hiç evden çıkamıyorum en zorlandığım dönemi yaşıyorum.yatakta bi sağa bi sola yuvarlanıp duruyrum
Denizimannesii polens Ben de 35. haftadayım ve asla yürüyemiyorum belimin ağrısından. Geçmiyor mu acaba
polens Denizimannesii bn 33. haftadan beri çekiyorum ve her geçen gun artarak devam etti benim inşallah senin ağrıların geçer.agrilarim yüzünden doktorum normal doğuma onay vermedi
Siracinannesi ipek9 genelde gece oluyor ama gündüzleri de oluyor değişiyor hiç belli olmuyor açıkçası 😅
Siracinannesi Veronika bende pazartesi gidicem inşallah ☺️ ay bende görüyorum öyle postlar insan etkileniyor 😂😂
Veronika SBetulK ben 2 tane 10 lu yeni doğan almıştım bebek bezi ıslak mendil battaniye gibi şeyler koydum çok mu az acaba Bi de kendim için iki pijama takımı havlu koydum
Denizimannesii polens Hiç geçecek gibi durmuyor bir sürü hamile arkadaşımı gördüm ben böyle bir şey görmedim
Busraseyma Gzmbuga05 37+5uykusuzluk ağrılar 3 gündür bebeğin toparlanması parmağını oynatmayı canının istememesi ama hareket etmek zorunda olman artık doğmasını istiyorum
cemrekuyucu 37+2deyiz son günler doymak bilmiyorum tuvalet derdim bitmiyor 5 dk da bir wcdeyim onun dışında göbeğimden dolayı rahat rahat yatıp kalkamıyorum çocuğu ezcem diye korkuyorum karnımda aşırı bir ağırlık hissediyorum :)