kelebek_17 Askiletotomsu bende öyleydim. Jr.Lapin den aldım. hem tek yanı çıkıp anne yanı olabiliyor, hem 3 kademeli ayarlanabiliyor, hem de 7-8 yaşına kadar kullanılabiliyor. bir bakın isterseniz.
Deletedmom73711 Askiletotomsu Chicco Next2Me Magic, Chicco 4in1, Chicco Next2Me Forever Bunlara bakabilirsin, bence ahşap beşiklerden çok daha güzeller anne yanı olarak Bunlara muadil başka markalarda var tabi, bütçene göre
Askiletotomsu Deletedmom73711 çok tsekkur ederm Bunlar bana modern gelmiyor Çadırını kapip gelmişsin hissi veriyor Bide odanın şıklığını da alıp goturuyor gibi sanki Park besiklerde de aynı şeyi hissediyorum 😢
Deletedmom73711 Askiletotomsu Bamgido mu bambino mu ne vardı büyüyen sepet beşiklerden😂 Ben onları çok beğeniyorum çok tatlılar ama ilk etapta yuvarlak oluyor, odanıza sığar mı bilemiyorum🥰
BerraY Askiletotomsu ben e bebeğin baby plus relax sallanır beşiğini aldım. Anne yanı ama içinden yatak çıkmadı minderi çok aşırı ince bide boyuna uygun yatak bulamıyorum yaptırmam lazim. Eğer alacaksanız standart boylarda besiklerden alın çünkü sonra yatak bulmasi zor olabilir. Beşik alma konusunda da bence alın çünkü bebekler sizinle aynı yatakta yatamayabilir, bir de beraber yatmak tehlikeli olabilir uyurken farkında olmadan elinizi bile atsanız bebek koruyamaz kendini. Büyükler öyle diyor yani ben pek bilmiyorum. 😂
gamzecee Askiletotomsu https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/0-2-yas/bebek-mobilyalari/30248537/sniglar-bebek-karyolasi.aspx
hurrem_sultan Meltem pupilla beşik ilk çocuğumda 3 yaşına kadar kullandım çok memnun kaldım şimdi de ikinciye kullanacam inşallah
m_mervee @Askiletotomsu bende park beşik sevmiyordum trendyoldan heyner ahşap beşik aldım daha kullanmadık o yüzden olumsuz yönlerini sayamam..ama görünüş hafiflik sallanması istediğim gibi şimdilik umarım çabuk deforme olmaz 😊 arkadaşım da yaklaşık 8 aydır aynısından kullanıyor bir şikayette bulunmadı
Askiletotomsu m_mervee heynere baktım beyazını bulamadım Meltem bambino hoşuma gitti bir Bak istersen aradığım modeller öyle çünkü kibar kibar cubuklu
m_mervee @Askiletotomsu meltem bambino da güzel heynerden sağlam görünüyor ama canlısı nasıl bilemem😊 ben heynerin ahşap rengini aldım arkadaşım beyazını kullanıyor.. https://ty.gl/qdlueszjnc bir buraya da bak istersen satıcının sayfasına girince farklı uyku setleriyle seçenekler çıkıyor
Twinmama46 Askiletotomsu çilek odası baby cotton serisi düz beşiğini öneririm ben aldım ikiz bebeklerime çok kaliteli ve aşagı yukarı ayarlanabiliyor ilk başta en yüksek seviyeye kurdurdum bebekler hareketlendikce aşagı alıcam biraz biraz 😊
htcnrerdrkk Askiletotomsu ben şöyle yaptım zaten maksimum anne yanlarının ömrü 8 ay sonra büyük yatak gerekiyor ama büyüyen beşik ama daha farklı birşey anne yanı olarak çok modern bişey aldım tamamen görüntü will beside diye birşey adı Trendyola yaz çıkar kullanıp 6 ay sonra oyuncak kasası yapmayı düşünüyorum zaten Montessori tarzı oda aldım
Aysegul345 Askiletotomsu Ben heyner 7in1 beşik aldım büyüyebiliyor görüntüsü de hoş bence. Ayrı cibinlik yan korumalık vs alıp daha çok süsleyeceğim beşiğini 🥰