Askiletotomsu Beşik secemiyorum Cekmeceli filan beşik sevmiyorum Park beşik sevmiyorum Modern bişey arıyorum bulamıyorum nerden bulcam nasıl bulcam yoruldum!
Adeninannesiii Askiletotomsu bende böyleydim gittim e bebekten ahşap 70-130 komple yatak takımını aldım
Adeninannesiii Askiletotomsu ha birde ben oda yapmıcam şuan sadece yatak aldım o yüzden onuda kendi odamıza koyucam
Askiletotomsu Mutluhatun ikeadakilerin ayarı yok gibi sanki Baktım da böyle kafes tipli evet severim İçine nasıl eğilip alcam ben çocuğu ya 😅 çok yere yakın Yukseltiliyo mu ki baktım özelliklerine yukseltilmiyor gibi
Deletedmom52620 Askiletotomsu anne yanı oluyor kademeli ikea nın beşiği siz araştırırken özelliklerine bakıyor musunuz kademeli mi saklanabilir mi ? Cm boyu vs yoksa kademeli olduğunu söylüyorlar.
Sevval4 Park beşik almıştım 11 aylık bebeğim artık kullanmıyorum yere yatak açıyorum döne döne uyuyor bence çok mühim şey değil oda yapacağınız zaman daha modern bir oda düzebilirisn beşik gelip geçici birşey hem fazla para vermeye değmez gerçekten
Askiletotomsu ilkkalpatisi hanımefendi odasında ki herşey hazır onları yaptık🌺 Yatak odama anne yanı beşik almam lazım bir tane de Olsun istiyorum çünkü😍
Berglgzg @“Askiletotomsu” katlanabilir beşik aldım ben baya kullanışlı. Trenyolda falan yazın çıkıyor🥰
Adeninannesiii Askiletotomsu yok arkadasım 2000₺ ye aldım ben takım dediğim yatağı döşeği tülü kenarlıkları sitesine bak görürsün
Askiletotomsu Adeninannesiii bı bakayım ben Yatağı ayrı yata takımını ayrı cibinligini ayrı tamamlyacagim kendi isteğime göre Set almayacağım Bir beşik alsam kafi😍
Adeninannesiii Askiletotomsu arkadasım bende öyle baktım ama zaten en aşağı 1800 falan yinede kötü bir beşik olmasın diyorsanız takım olarak aldık biz kullanılır illaki. Ama zaten ben Karaca’nın unicorn yatak setini ve uyku setini de aldım ekstra olarak. Ayrı ayrı alacaksan daha pahalıya geliyor haberinnolsun Bu benim aldığımda krem tonlu hafif dantel işlemeli düz tül ve kenarlıklı takım bak zaten sitede görürsün
Askiletotomsu Adeninannesiii retro bı takım diktiriyorum canım fistolu Genel beşik ölçülerine göre ölçü verdim Yani diğer ürünleri sevemedim 🙏uyku setleri de hoşuma gitmiyor Karcaaunicornu sevmiştim bak evet Güle güle kullanın