Diana10 hilal2022 Allah sağlıkla kucanıza almayı nasip etsin 🤲🏻❤️ Regl ağrısıyla sinyali veriyorlar demek ki bende şuan öyleyim üç gündür regl ağrısı var karnım iyice düştü bakalım oğlum ne zaman gelicek 😊
BoyGirlAnnesi Diana10 Aynen canım ya hiç belli olmaz bakalım çok teşekkür ederim inşallah sağ salim kucaklarımıza alalım yavrularımızı Rabbim hepsine güzel sağlıklı ömürler versin 🤲🌹🥰
Diana10 hilal2022 göğsümde bir baskı vardı ve midem de şuan daha rahat nefes alıyorum karnım düştükçe daha rahat nefes alıp vermeye başladım. Geçen hafta kontrolümde doktorumda aynısını bana söyledi canım inmiş diye. Benim bebek aşşadaymış baya.zaten yürümem bile zorlaştı fark etmiştim. 😊
nmtock41 hilal2022 göğüs altından 4 parmak kadar boşluk oluyormuş zaten anlaşılıyor yukarda olmadığı anlarsınız kesin
hilal2022 Diana10 bu hafta yine kontrolüm var benimde ama hala nefes almakta zorlanıyorum sanırım düşmedi daha benimki keşke dussede rahatladım artık 🥺 ama tabi hep kasıklarımda hissediyorum
Fatma1034 Diana10 bende tam 38+0 oldum sabah kontrole gidecegim. Gecen hafta 3350 gr demisti normal dogum istiyorum ama kilodan dolayi biraz umutsuz konustu doktorum. Bende hic agri sanci bel agrisi yada regl agrisi yok. Oglum icerde rahat galiba Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
Diana10 Fatma1034 banada 1 hafta önce kilosuna dikkat edelim dedi. Normal doğum bekliyoruz şimdilik . Bol su iç canım squat önerdi doktorum ben yaptım ve bebeğim indi .rabbim bir avazda kurtarsın sizide 🥰🤲🏻
Diana10 Oesra doğum şeklinizle ilgili doktorunuzla görüştünüz mü peki .Allah sağlıkla kucanıza almayı nasip etsin 😊
Berglgzg @“Diana10” 39+2 5 gün var uygulamaya göre şuan belirtilerim yok. Ne zaman doğcak bebiş kendi bilir heralde🥰❤️
Diana10 Berglgzg en fazla 5 gün daha bekler.ne güzel artık kaçıcak ne yeri, ne günü kalmamış Allah kavuştursun ❤️😊
Oesra Diana10 maalesef bebeğim ters duruyor dönmesini bekliyoruz şu an İçin sezaryen. Allah size de hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin.
Diana10 hilal2022 canım bol su iç ve squat çek. Benim doktorum önermişti ve gerçekten işe yaradı şuan başını çatı kemiğine yaslamış durumda ☺️ O nefes darlığı çok zor bilirim bende iki hafta öncesine kadar resmen oturarak uyuyordum nefes alamadığım için 😒
nmtock41 Diana10 37+5 olduk bizde 17 gün diyor ama oğluşumun gelmeye pek niyeti yok gibi içeriyi sevdi bence 🤭🤭 doktorumuz da 41 e kadar takip edicez dedi .. bekliyoruz 🤭
hilal2022 Diana10 squat günde kaç tane yapiyosunuz bende yapıyorum ama fazla değil su günde 2 litre kesin iciyorum zaten. Şuan bende dik olarak uyuyorum 🥺
Diana10 Oesra hayırlısı olsun inşallah. önemli olan sağlıkla doğması,belli olmaz son anda bile dönen varmış . Sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Allah canm 🤲🏻❤️
Deletedmom987 00.00 itibariyle 36+0 olduk biz de , en son 35+0da gittim kilosu 2700dü. Haftaya salı kontrole gideceğim doğuma karar verecegiz