Uzay1907 Aysem- hastanede mi yattınız peki o süreçte, çok sordum hakkınızı helal edin başıma gelebilir zira
Aysem- Uzay1907 Estağfirullah haftada bir kere yatış yapıyordum sancılarım oluyordu ve doktorum riske atmamak için 1 gece yatırıyordu. İlaçlar veriyorlardı serum flan herşey normalde gönderiyordu bizim ozamanar bebişin kilosu 2500 flandı daha çok küçüktü.
Ball1903 Adalat tam olarak ne ise yarıyor ben sadece progestan ve haftada bir de prulot iğne oluyorum
Dlr48 Ball1903 rahim kasılmalarını onluyor sanırım bende kullanıyorum cunku rahmımde dıkıs var 25. Haftamdan beri simdi 36+3 olduk 37 de kesicem artık ılaclrı
Suzis Sert1110 sancilariniz nasilacaba neyden suphelenerek hastaneye gittiniz? Ben de 37 haftaligim da bugun cok kasiliyorum surekli karnim sert hastaneye gitmelimiyim bilmiyorum
Sert1110 Suzis sancılarım sık sık geliyordu özellikle belimden başlayıp kasıklarıma doğru oluyordu ve bebeğin hareketlerini hissetmiyordum günde 2 kez etmesi bile normal değilmiş bence sende git hemen en azından emin olursun