csmaknc Kızlar oğlumun başı 25 ten beri aşağıda şuan 32+4 olduk Altan ağrılarım oluyor doktor normal dedi ama bende hep bi korku var erken olursa diye böyle olanlar 38-39 u gördünüz mü yoksa erken mi geldi 🥴🥴🥴🥴
bsnrd csmaknc benm 20.haftadn beri hep asagdydi.temizlkte yaptım gezdim de ve 5.katta oturuyorum HC br sknti olmadı. Riskim yoktu tabi ki doktoruma soruyordum.sizde sorun mutlaka doktorunuza🤗
zehraduman csmaknc benimki de 23-24 haftadan beri aşağıya dönük bizde yarın 32 haftalık oluyoruz inşaAllah son bir haftadır falan çok aşağıda gibi hissediyorum ve kasıklarımda çok ağrılarım oluyor valla bende çok korkuyorum erken gelecek diye ama beklerler inşaAllah
Tugceyy Benimde şu an kafa aşağıda erken doğum riski var. 33. Haftadayım doktor her an olabilir dedi. Bebek için akciğer geliştirici iğne falan yapıldı. Süreci beklemediyiz.
csmaknc bsnrd bsnrd Bizim plesenta aşağıdaydı 29 da çıktı yukarıya risk yok artık dedi doktor ama inşallah erken gelme 🙂
Mehtapca06 csmaknc benim ikinci gebeligim ilki de erken donmustu 41+3de doğdu bundada 38 haftaligim buda 24 haftada dondu resmen çömelip yer siliyorin gelsin diye ama yok doğmuyor 😂
Canpolat csmaknc 20.haftadan beri baş aşşağı bebeğim 29 dayım 2 hafta sonra kontrole gidicem bakalım nerede
Ceycey54 csmaknc benim baştan beri hep aşağıda onun yüzünden hep çok zorlanıyordum yürürken. Şuan 38+4 deyim
sdymtl csmaknc günümüz aynı:) benim de 20lerden beri baş aşağı. Çok zor yürüyorum ağrım oluyor artık. Bir de çok hareketli. Beklemez bu 40ı diyorum 😀