minik_koala_ve_annesi Merhaba guzel hamisler doguma 4 ay kadar bir sure var bebegin kiyafetleri ne zaman yikanmali bu arada dalin sivi aldim
dfnomr minik_koala_ve_annesi eşyalarını tamamlayıp 30.haftadan sonra yıkayıp utuleyip kaldirabilirsin son haftalar çok ağırlaşıyorsun o yüzden son zamanlara bırakmaman çok daha iyi olur
minik_koala_ve_annesi dfnomr bana erken daha o zaman heycanlaniyorum 😇iple cekiyorum yikayacagim gunleri
mrs_atalay Ben 31. Haftama girdiğimde yıka kurut ütüle yaptım. 32ye giricem önümüzdeki hafta hastane çantasını da hazırlıycam kenarda dursun
minik_koala_ve_annesi mrs_atalay aldim bir cok sey az daha alsam mi diyorum sonbahara denk geliyor alma hemen buyuyor diyorlar karR veremedim
Alparslanveannesii minik_koala_ve_annesi bende dalin sıvı aldım 30 haftada herseyim yıkanmış ve utulenmisti 32 de de çantam hazir
minik_koala_ve_annesi Alparslanveannesii peki orgu yelek falanda gerek var mi koydunuz mu ekimin sonu kasimin basi gibi dogum bu arada bende insallah bebegimin adini alparslan koyacagim😇
Alparslanveannesii minik_koala_ve_annesi adıyla büyüsün inşallah evet ben koydum hemde temmuzda doğacak olmasına ragmen😅😅 bulunsun birde patik koydum
minik_koala_ve_annesi Alparslanveannesii insallah canisi adasimiz saglikla dogsun sihhatle kucaginiza alin😇
dezgi minik_koala_ve_annesi valla bende 28 e giriyorum büyü etiketleri kesmeyi planlıyorum deterjanı daha almadım haftaya alıp yıkarım muhtemelen çünkü araya bayram girecek dönüşünde de büyük ev temizliği başlayacak o arada yormak istemiyorum kendimi zaten bu söylediklerim 3 hafta alacak 33 haftalik olmuş olacağız 🤭🥺
minik_koala_ve_annesi dezgi bende daha etiket vs duruyor yikayinca keserim😊 daha 20+4 deyiz sizlere gore cok erken. Benimki
Serap26_ 35 haftalık oldu ben daha hala bişe yıkamadım biraz daha bekleyimm diyorum bu cuma kontrolüm war erkenden yıkayıp ta çantada koksun istemiyorum çamaşırlar malum yaz günü 1 veya 2 haftaya kadar hazırlarım inşallah
minik_koala_ve_annesi Serap26_ bende yikayip tekrar askiya astiktan sonra bir anlami kalmaz az zaman kala yapacagim
Verasmommm minik_koala_ve_annesi 1 aya kadar yıkayıp dolabını kurup ütüleyeceğim ben de 27.haftamdayım
minik_koala_ve_annesi Verasmommm ben kac kg dogacak hemen mi buyuyecek bilemedigim icin 0-3 agirlikli aldim 6-9 3-6 onlar az daha sonra alacagim dolabi dogduktan bir yil sonra falan kg gidisatina gore yapacagim suan bizim dolabimizda 😅