Mehtapkz Sehrbnon122 Canim saglikla kavusun insallh bu testin markasi neydi acaba days comfortmu bende bugun yaptmda adetime 6 gun vardi hayal mayal cizgi cikti ondan sorsum
Mehtapkz Benimennembirmelek canim benimde bir testime bakarmisin acaba benimde 6 gunm var adetime 
Gamzeeee16 Mehtapkz Çok silik ya bir kaç gün sonra yine test yap yada Emin olmak için kan ver canım bence
Mehtapkz Aysehsdmr Canm senin testinide gordm smdi sen nezaman yapmistn acaba adete kac gun kala sonrasini ne zaman yaptin ayni bizim testler sanki canm gebelik olustumu sende insallh olusmustr❤️🤲🤲
Mom69 tuba-berfin benimde adetim 3 gün gecikti ne adet var ne gebelik belirtisi ki hayatta normalde gecikmez bu kadar sizin hamilelik belirtisi var mıydı akıntı göğüs hassasiyet vs
Benimennembirmelek Mehtapkz o zmn daha net çıkar cnm sen çok şanslısın vallahi ben gecikmem olmadan o silik çizgiyi bile görmemiştim hep üzülüyordum gecikmemim ilk günü aynı seninki gibi silik çıktı bı kaç gün sonra yaptım daha net çıktı
Gzdnr17 B-19sirin benim adetime 5 gün vardı kan testi yaptırdım. Pozitif çıkmıştı. En az yanılgı kan testinde oluyor istersen kan testi yaptır 💐
Mehtapkz Gzdnr17 canm kac degerle ogrenmistin peki hamileligini bir kimyasal oldugu icin bende erkenden kana gitmk istemiormya cok yipratici oluyior
Mehtapkz Benimennembirmelek Canim daha oncede bole erken gebelik testinde cizgi cikiyordu ama hep husran oluyordu oyizden sevinemiorm cnm ama 2 gun sonra tekrarliycm testi varsa sanirim birazdaha koyulasr ozamn sevinicem varmi yokmu tabiki insallh vardir bu ay hsg cekildm ben tek ondan umutluyim ama nasip
Mehtapkz Benimennembirmelek canm birde adet oncesi hangi marka testi kullanmistin bumuydu comfort days hicmi cikmiyordu
Gzdnr17 Mehtapkz 51di değerim 2 gün sonra gittim yükselmişti sonra 1 kere daha yaptırdım yine yükselmişti. Doktorum sonra değer 3bin olmadan gözükmez o yüzden görünmezse üzülme değerin 3bin olmasını bekleyeceğiz dedi. 🌺
Benimennembirmelek Mehtapkz https://resimyukle.io/r/t8Mf4ljnNC Cnm silik çıkanı yaptım ama gecikmemin ilk günüydü
Mehtapkz Benimennembirmelek aaa anladm cnm gecikmenin ilk gunu silik cikti ay insallh benmde ilerleten gunlerde koyulasr cnm