B-19sirin Rabiakltk5 hızlı sonuç predictor express diye bi marka 60 TL ye aldım üzerinde adetin geciktiği günde 1 dakikada yazıyor
B-19sirin Rabiakltk5 adetin geciktiği yazıyor bak şimdi ne düşündüm e o zaman adet gecikmeden doğru sonucu göstermez dimi :) ne alaka hızlı gebelik testi ama adı üstünde neden adet geciktikten sonra yazıyor allahım cidden hepimiz artık kafayı yicez:))
Aysehsdmr B-19sirin onlar 2 çeşit canım 1i adet geçince 1 dk hızlı sonuç diğeri 6 gün önce erken sonuc
Aysehsdmr B-19sirin benim bugün ilişkinin 7. Günü erken gebelik yapsam çıkar mı ki baİ belirtiler yaşıyorum
Benimennembirmelek B-19sirin cnm benim adetime bir gün vardı yaptım negatif çıktı iki gün sonra net çıktı
Benimennembirmelek Ve erken gebelik testlerinide denedim hepsi negatif çıkiyo adetin gecikince yap net çıkar
HKclm Benimennembirmelek kuzum bana umit oldun. Insallah benimds pozitiftir 2 gun kala negatif cikti bugun adet gunum ne zaman yapmaliyim sence
1ciftyesilgoz Aysehsdmr imkansıza yakın çıkması 10. Günden sonra idrara geçiyor beta hcg boşuna yapıp negatif görünce umutsuzluğa kapılırsınız 🙈
Benimennembirmelek B-19sirin aynn cnm gecikmenin 3. Günü yap net cikiyor ben birinci günü yaptım silik çıktı
B-19sirin Benimennembirmelek öyle yapayım diyordum da yapmak nasip olmadı :( böyle adet mi olur Az az kahverengi ama sancım da var
Benimennembirmelek HKclm bugündrn itibaren iki gün varsa 4-5 gün sonra yap çünkü ilk gün yaptığın zmn silik çıkıyor atabilrisem foto aticam
Benimennembirmelek HKclm https://imgyukle.com/i/VOAypQbak cnm üstteki testi adetimin ilk günü yaptım diğerinidr 2-3 gün sonra