Beyazanneweww 2bebetoluanne şuan 32 haftalığız bende diyet yapıyorum doğum esnasında bi sorun oluyor mu
Beyazanneweww 2bebetoluanne hayır kontrolüm ay sonunda ancak evde ölçüm yaptığımda yüksek çıkıyor doktor yüksek çıkarsa başlarız demişti nasıl bişey ve çocuğu etkiler mi korkuttu herkes
Summeyyeee 2bebetoluanne öncelikle gözünüz aydın Allah hayırla büyütmeyi nasip etsin insaAllah 🤲🏻 varis çorabını neden giydiniz onlar mı verdiler siz daha önceden de kullanıyor muydunuz
2bebetoluanne Summeyyeee ameliyata girmeden önce giydirildi canım sezeryen oldugum için pıhtılaşma olmasın diye
2bebetoluanne Beyazanneweww yüksek kaç ki canım.? İnsülin kullanman lazım büyük ihtimalle bebeğe geçme durumu da var malesef.
Fundatercuman 2bebetoluanne Size bir şey sorabilir miyim? Ankara şehir hastanesinin aciline gittiğinizde çatı muayenesini vesaire ordaki asistanlar mı yaptı acaba? Yoksa nöbetçi kadın doğum doktoru mu yaptı acaba 🤢
F_gnc1307 2bebetoluanne ya benimde erken doğum riskim var 35+3 oldum 36. Hafta da doğum olunca prematüre olarak mi geçiyor merak ettim
2bebetoluanne F_gnc1307 şuan bebeğin kilosu kaç canım ? Benim ki kilolu doğdu prematüre olarak geçmedi. 3,280 gram 🌸