İyi akşamlar canım anneler, pazar günü kayınvalideme gittik orda kalacaktık ertesi sabah hastaneye gidicektik 3 yaşında ki oğlum da uyusun direk buradan gidelim dedik. Gece zaten geç saat olmuştu, oğlumu uyuttum bizde yattık ben biraz horlamışım eşim beni uyandırdı az yan dön diye yan dönmem ile suyumun akması bir oldu ıslandım dedim eşime hemen banyoya geçip kontrol ettim heyecandan ağlamaya başladım eşim sakinleştiriyor ağlama sakin ol diye. Kayınvalidemi kaldırdık oda suyun gelmiş sabahı bekleyin az kaldı dedi saat 2 olmuştu çünkü. Ama beklemek ne mümkün suyum sızıntı şeklinde gelmeye devam ediyordu. Hazırlanıp çıktık hemen Ankara Şehir Hastanesin’e geldik sabahdan biraz daha erken gelmiş oldum. Hemen muayene edildim 3 cm açıklık varmış hemşire damar yolumu açtı, ameliyat önlüğü giydirildim, varis çorabı giydirildim nst’ye bağladılar 1 saate yakın durdum kan sonuçlarım çıktı ameliyata hazırladılar telefonum da yanımdaydı eşime aileme haber vermem için izin de verildi. Ameliyata indirildim aklım halâ evde kalan oğlumdaydı en zoru da oydu benim için. Belden uyuşturuldum doktorlar hemşireler o kadar ilgiliydi ki, hepsi benim sakin kalmam için elinden geleni yaptılar. Başımda ki anestezi uzmanı kafamı okşuyordu sakin ol merak etme birazdan bebeğin gelecek diye teselli veriyordu soğuktan titreyen ağzım ile cevap veriyordumm. Ameliyat başladı yarım saat 40 dakika içinde miniş kızım doğdu 36+3 de 3,280 gram olarak dünyaya geldi 🧿 Bu arada benim gebelik şekerim vardı o yüzden bebeğimin kilosu iyiydi ameliyat sonrası odamıza çıktık kayınvalidem bebişi giydirdi annem geldi sonra babamıza 1 gün gecikmeli babalar günü hediyesi olarak kızımızı verdim 💜 Şuan sütüm daha gelmedi oğlumda da böyle olmuştu bebeğimin emme refleksi çok güzel çok şükür doktor tavsiyesi ile mamaya başladık meme de veriyorum göğüslerimi sağım yaptım az bi yara oldu inşallah oda geçecek sütüm gelecek yarın taburcuyuz oğlumu çok özledim dün geldiler en hassas noktam oğlum oldu arkada bir çocuk bırakıp çok zor ama Rabbime sığındım herşey geçiyor. Bol bol yürüyüş yapmaya çalışıyorum yürüyüş yaptıkça açılıyor insan yarın evimizdeyiz bakalım 2 çocuklu hayat nasıl neler bekliyor beni. Sormak istedikleriniz varsa buyurun sorun canım anneler ❤️