iremcim giyotin persembe kontrolüm var bakalım bende de çıkar mı 🙏🏼 cok zormuş bu son haftalar hiç geçmek bilmiyor
Hafize27 Kızlar 2 gündür kalça belim kırılcak gibi ağrıyo çok baskı var sizde de oluyor mu yarın kontrolüm var ama uyuyamıyorum
iremcim Hafize27 bende de baskı var regl agrısı gibi agrım vardı doktora gittim acılmam aynı idi 1.5 cm doktor eve gönderdi kendi sancılarını bekleyelim dedi
iremcim Nur123aa masallah bende öyle vallahi ben tükendim bence benim kız da sıgamıyor rahat değil ama inat etti gelmemekte 😂
Hafize27 @iremcim yalancı sancı zor oluyor afedersiniz aşırı ishal mide bulantı var zor geciyo son günler
Nzl_1999 iremcim ben 40+6 günlük oldum dünden beri nişanım geldi iç çamaşırimda ip ıslak oluyor acaba suyum yavaş yavaşmi geliyor karnımda aşırı sertleşme oluyir sancı yok denilicek gibi ara ara bazen çok kötü oluyor
iremcim Nzl_1999 benimde böyle basladı 1.5 cm acılms ve sureklu akıntı vardı 1 hafta. Gece sancılarım basladı suan hastanedeyim 7 cm acılms var dogumhsneye alacaklsr 3 saate. Dua edin
Hafize27 @Nzl_1999 ilk doğumum da suyum az az gelmiş Anlamamıştım bence bi acilden gidin zaten haftanız gecmiş
Nzl_1999 Hafize27 cuma günü gidicem buradaki hastaneler almıyorlar acile kanaman falan varsa gel yoksa araştırmaya git diyorlar
Hafize27 @Nzl_1999 aa değişikmiş ama suyu ihmal etmez hiç bir hastane az az suyum geliyor sanırım kokusuz derseniz yada eczanede özel pedler var anlaşılıyor su mu idrar mi azalması tehlikeli beklemeyin bence
Nzl_1999 iremcim ay ne güzel haber bende bugün bütün işlerimi yaptım cam yer falan birde. Bi baktım altım ıslanmış kanamam olmuş ama o kadar çok değil sancilarimda düzensiz ama eskiye göre daha çok bakalım hayırlısı