Deletedmom83940 Sehrbnon122 ben yarına aldım cuma gidecektim iş yerinde problem yaşadım yarın gidip rapor alıcam bakalım ne alemde 😂
Sehrbnon122 Deletedmom83940 evet canım okudum postunu iş hakkında olanı canını sıkma üzme boş seyler için hamileligin tadını cıkar 🥰😘
Sehrbnon122 Angel_ela1 oyy masallahhh kırmızı cok yakısmısss canım hayırlısıyla kucagına alırsın sağ salim insallah,❤️🥰🙏
Elifderin34 Sehrbnon122 ya bnm hiç yok 12 haftalık normal mi olmaması acaba korktum sorun mu var diye normal halim gibi göbek fln yok
hulyadmrll Elifderin34 bence bir sorun olduğundan değil bünye meselesi olabilir benim de daha yeni birden çıktı ne olduğunu anlayamadım. 53 kiloyla hamile kaldım şuan kaçım bilmiyorum belki de kilo aldım sürekli kaşar muz ye derken 😂😊🤤
Sehrbnon122 Elifderin34 kız yok ben 15 haftalık ikizlerime hamileyim gördüğün gibi hala yok gibi sanki ne bilim degisikk
yabadabaduu Elifderin34 normal o haftalarda göbeğin varsa bile aslında şişkinlik çocuk değil bende çok şiştim ilk zamanlar ama birden söndü 20. haftadayım şuan o kadar hızlı büyüyorki şaşırıyorum 🥰
Elifderin34 hulyadmrll ayy teşekkür ederim canım burada herkesin göbüşlerni görünce bende anormallik mi var acaba dedim belki de benim de bir anda çıkacak sizin gibi 🥰
hulyadmrll Elifderin34 yoktur Allah’ın izniyle merak etme herkesin hamileliği vücudu farklı sonuçta 🥰
Elifderin34 hulyadmrll inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🥰 sizin cinsiyet tahmini yaptımı doktorunuz cinsiyet belli mi :)
Sehrbnon122 Elifderin34 yaa banada keske yapsaydın öğrenmeden bı kızım bi oğlum olucak insallah canım benimde ya
minik_koala_ve_annesi Sehrbnon122 benimki aldi basini gidiyor 20 haftaligiz ama 6-7 aylik gibi nefes bile alamiyorum resmen sirtim agriyor buyudukce