zamaneannesi Frida099 benimde en sorun şey gece uyumak hareket kabiliyeti kısıtlanması onun dışında hamileliği sonuna kadar hissettiğimiz dönem tepki vermesi bebeğimin daha çok hissetmek muhteşem hisler inşallah hepimiz güzelce aşarız tüm zorlukları 💕
Mouradi Frida099 Mide yanması, bel ağrılarının artması, duygu değişikliği,uykusuzluk yeter mi 😂🥺 düşün daha 2 hafta 2 gün oldu gireli
zamaneannesi Lahinnn bebekten bebeğe değişir diyorlar benim kızım sakin yapılı sanırım çok rahatsız etmiyor beni 😇 nadiren kaburgama bastığı oluyor oda canı sağolsun 🐣
ruveydataskin Frida099 valla 2 cidden balayı dedikleri kadar varmış bu zamana kadar yeni kıyafet bile almamıştım şimdi hiçbir şeye sığamıyorum. Mide yanmaları efendime söyleyim gece sol alt bacağıma giren kramplar oturamamak çünkü bebek kaburgama dayandı . Kabızlık sürekli çiş yapmak böyle her şeye kötü yorum yapanlardan olmak istemem ama 34 gün sonra kavuşcaz sorun değil Bet7408
tarcinnnn Frida099 ben diyordum ya ne var bu kadar ağlanıp duruyor millet diye 😂 benim çünkü maşallah o kadar güzel geçiyordu ki 😂 sonra yüce rabbim dedi ki gel bakayım sen buraya 😂😂😂 yine çok şükür ama her zaman derim beneğim sağlıklı olaun da çekerim ben diye ♥️ Az kaldı ♥️
Nsnese Güzel tarafı var mı olan bana da atlatsın 🥹 sürekli Vajinada ağrı, mide yanması, uykusuzluk,taşikardi, doymamaaaaa hissi ay ne ararsan var buralarda
Benburcu şuanki günlerinizin tadını çıkarın ödem-carpinti-nefes darlığı-uyuyamama-bacak ve çatı ağrısı-son haftalarda sağdan sola donememe-desteksiz koltuktan kalkamama. eğilip yerden bisey alamama.37+5 im haftaya dogumum var 😀😀
smallbaby tarcinnnn kız ayynı ben herkese bide övündüm ama gerçekten bir an bile bulantı yok o yok bu hiç bişiy yaşamadım şükrederken gece uykusuzlukları başladı hele tekmelemeler oğluşş içerden bi vuruyo yataktan uçuyom 😂olsun bunada şükür en tatlı anılar olarak kalacaklar🤗🤗🥰
tarcinnnn smallbaby benim hala daha öyle çok tekme vs acıtmıyor canımı da dediğin gibi uykusuzluk, sırt ağrısı, tuvalete kalkmalar sanki hayatımda hiç su içmemişim gibi susamalar 😂 şimdi de kasık ağrıları başladı 😅