Frida099 3.trimesteri tecrübe edenler ne gibi pozitif ve negatif yanları var? 2′den gelenlere biraz tecrübelerinizi anlatır mısınız?,🌸
Kuzeyn_annesi Frida099 geceleri nefesss alamıyorum bel ağrım arttı kasık agrim artti tek pozitif yanı bebeği çok fazla hissediyorum ve doğum yaklaşıyor başka yok malesef😄
Bet7408 Frida099 36. Haftadayım 1. Trimester göre daha iyi bence ara ara kasık ağrım bel ağrım oluyor o kadar hiç ağırlaşmadım yalancı sancılar var sadece
Minikanne123 Frida099 Ağırlık ve ağrı var şahsen taşımak zorluyo biraz bi de ağrılar var vajina kemiklerde vs.ama şükür diyelim herşeye rağmen sağlıkla gelsinler 🌸
ruveydataskin Frida099 valla 2 cidden balayı dedikleri kadar varmış bu zamana kadar yeni kıyafet bile almamıştım şimdi hiçbir şeye sığamıyorum. Mide yanmaları efendime söyleyim gece sol alt bacağıma giren kramplar oturamamak çünkü bebek kaburgama dayandı . Kabızlık sürekli çiş yapmak böyle her şeye kötü yorum yapanlardan olmak istemem ama 34 gün sonra kavuşcaz sorun değil Bet7408
annenur Frida099 benim için en güzeli 2. Trimesterdi İlk trimester bulantı ve düşük riskiyle hatırlamak istmeeidgim bir donemdi Trimester de bulantıların had safada olduğu. Bebek hareketlerinin canımı acittigi ve hareketlerden dolayı da uykusuz kaldığım, ayakta kalsan bel ağrısından yatsan sağa sola yatmaktan bacak ağrısıyla cebellestigim. Karında sürekli sertleşme, bebeğin gerilmesi bir yere toplanması ile ufak sancilar cektigim , ayaklarımın hep yanması Çok yoruldugum ve artık doğum için ev temizlgi bebek esyalari yıkama utuleme hastane cantasi hazırlığı olan bir donem Seni korkutmak istememam ama benim böyle 😂 İnsalalh çok güzel gecirirsin 🌸
Minikanne123 annenur kaçıncı haftadasınız acaba benim de karında sertleşme oluyo kasılma mı bu anlamıyorum
annenur Minikanne123 aynı haftalardaysak kasilmadir sizinki de bazen bir direniyor elimle ovuşturarak kaydiriyorum 😇 Amin sagliklica gelsinler de şu yasafiklarimiz hiç gelmez gözümüze 🤲🏼
Fundatercuman Frida099 İnanılmaz bel ağrıları,ağırlık hissetmek,daha fazla terlemek daha fazla yorulmak ve nedensiz mide bulantısı 🤢 He bir de yalancı sancılar.. 2.trimesterın tadını çıkarın en güzel zamanlar o zamanlar 😂
tarcinnnn Frida099 hamile olduğumu anca anladım. Beni öyle bir çarptı ki sorma 😂 ne bulantım vardı ne başka bişeyim 3e bi girdik sırt ağrısı mide yanması ne ararsan var ortaya karışık 😂
3oglanannesi Frida099 2den farkı ağırlık yalancı sancı da ki artış haraketler de yavaşlama oldu bebek büyüyor artık iyice son 2 3 hafta en zoru olacak gibi duruyor 35 in içindeyim bu arada ilk doğum ikizdi çok ağır değil gibi bana göre ama sizin ilk se ağırlık hissiniz olur