mertveannesi2211 Anneyimmm34 ama gitmeden önce çikolata ye üzerine meyve suyu iç tavsiye ederim bende bu sefer öyle yaptım baya hareketli olunca gördük 😀
1prenses2prensyenigebe mertveannesi2211 yedim içtim bende ama bu defa çok hareketli olduğundan göremedik 19 temmuz a inş 😊🌼
1prenses2prensyenigebe Anneyimmm34 kızım 16. Haftada oğlum 11. Haftada diğer oğlum 12.haftada gösterdi net olarak hemde dün gittim bu sefer 13 haftalık bebişim çok hareketli olduğundan tam net göremedik renkli de baktık ama oyun oynadı bizle açtı kapadı bacağını 😊🌼
mertveannesi2211 1prenses2prensyenigebe ayarını kaçırmamak lazım galiba 😀😀 inşallah o zaman öğrenirsiniz cinsiyetinin ne olduğu hiç farketmiyor bence ama insan ister istemez merak da ediyor
1prenses2prensyenigebe mertveannesi2211 yok valla 2 kare kadar yedim meyve suyunu da az içtim bıraktım canım cekmedi ama zaten 1 kızım 2 oğlum var ama merak ediyo insan ben şahsen kız istiyorum doktorum da biliyo kız istediğimi ama net görmedi bekleyelim dedi
mertveannesi2211 Deletedmom_12 erkeklerde yanılma payının daha az olduğunu söylüyorlar tabi doktorların gördüğü çıkıntı kordon ile karismamissa 🙂
m060918 Deletedmom_12 banada yüzde 99 erkek demişti canım dün gittim başka dr oda kıza benzettim çünkü göstermiyor dedi bilmiyorum yanılma payı olur mu
Nazli09_ozgur Anneyimmm34 dün gittim kontrole.12+4 doktor bebeğin uygun pozizyonda olduğu sürece fikir verir diye tahmin ediyorum.Net olmamakla birlikte kız görünüyor. 15.haftadan sonra net söylerim dedi
_momy_ Anneyimmm34 12 haftada kıza benzetti doktorum 34 haftadayım halen kız üç ayrı doktora gittim hepsi de kız demişti o dönemde
myangelson Anneyimmm34 12. Haftada bacaklar açık yattığı için doktor direk tahminde bulundu ama ben bile ultrasonda gördüm erkek olduğunu 😂 1 ay sonra kontrolde kesinleşti genelde gösteriyorsa ve erkekse söylüyorlar tahmin ediyorlar daha doğrusu
myangelson Deryaguze devlette kesinlestirmeden söylemiyorlar genelde benim kendi doktorum da özelde ama gösterirse tahminde bulunurum kesin anca 16 da söylerim demişti