Anneyimmm34 Kızlar 12 haftalık gebelikte sizce cinsiyet belli olurmu kurbana denk geliyo süpriz yapmak istiyorum 🫣😇
Ezel1323 Anneyimmm34 11 haftalıkken öğrendi arkadasm bebek bacaklarni açıp poz vermiş bariz belliufi 😅
Elizzannesi Anneyimmm34 gösterirse öğrenebilirsin doktorun ve ultrason makinesi de iyiyse… Ben 11+4 de öğrendim her gittiğimde utanmaz kızım gösterdi yarin doğum var kucağımda olacak insallah
minikerdeminannesi Ben 12+6 de gittim üç gün falan önde gidiyor bebeğim belli değildi ama yine de tahmini birşey söyledi kesin demedi
Elibo JJ19 pipisi dedi ve gösterdi hatta cokda belli barizdi ama 17 de erkek olmadıgını söyledi yani zaten çok secenek yok 2 tane biri illa cıkıyor ama net değilmiş yani
Cdem21 Elizzannesi bende 11.hafta öğrendim kız dediler 13.hafta şehir dışına çıkmıştım oradaki doktorda kız dedi utangaç olamayacak herhalde🤣🤣
Azra41 Elizzannesi bizim kızda öyleydi Çarşamba gittik gotunu dönmüş kafayı çevirmiş bakıyordu edepli olmuş hahaha 😄
beyzagl44 bana 11 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 16 da erkek olduğu kesinleşti. bi tanıdığımıza da erkeğe benziyor demiş sonra kız olduğu kesinleşmişti.Belli olmuyor 😊
mertveannesi2211 Anneyimmm34 gösterirse bir iki hafta içinde net olarak ogrenebilirsin bence 18+2 deyim göstermediği için daha yeni bugün öğrendim ben 🙂
EmelBG_ Anneyimmm34 Miniğin duruşu keyfiyle alakalı olan birşey .Gitmeden çikolata felan ye harakete geçiyor diyor doktorlar oyle olduğunda şanslıysan gösterir . Biz 17 haftada öğrendik göstermedi kendini uzun süre 😂😂😂.
EmelBG_ Anneyimmm34 Miniğin duruşu keyfiyle alakalı olan birşey .Gitmeden çikolata felan ye harakete geçiyor diyor doktorlar oyle olduğunda şanslıysan gösterir . Biz 17 haftada öğrendik göstermedi kendini uzun süre 😂😂😂.
feyzacodel Özele gidiyorum doktorumda iyi ama 13. Hafta da göremedim küçük dedi, 16. Haftada gel dedi. Şuan 15+5 yeniden gideceğim inşallah gösterir.🥲
mertveannesi2211 Anneyimmm34 ama gitmeden önce çikolata ye üzerine meyve suyu iç tavsiye ederim bende bu sefer öyle yaptım baya hareketli olunca gördük 😀