Gulays Buseyllzr bebişin sağlıkla büyüsün ins okurken istemsizce gözyaşlarına boğulmam doğum yaklaştıkça sanırım ekstra duygusallastim sanırım minik kuzukamla sağlıkla yaşayın ins
Ezoo35 Buseyllzr MaşaALLAH ya hoşgelmiş güzel prenses 😍😍 hikayenizi okurken resmen herşeyi kendimde hissettim 😣😣 benim de ilk gebeliğim biraz korkuyorum. Ama o elinize alışınızı da hayal edince pamuk gibi oldum 🥰🥰
Buseyllzr Ezoo35 dünyanın en güzel hissiydi inanın göğsünüze verildiği an kokunuzla susması anneliğinizi hissettiginiz ilk mucize an oluyor 🥰Rabbim isteyen herkese nasip etsin ☺️🙏
Liyasmum Buseyllzr inanamıyoruuuum , doğurmuşsuuunnn , ya çok mutlu olduum , hayırlı olsun kuşumm ❤️❤️🙈
Buseyllzr Liyasmum sende doğurmuşsun kuzum okudum hikayeni ama yazamadım ama bebiste sende iyisiniz diye rahatladım sağlıkla büyüsünler inşallah bı an ikimizde doguramiycaz sanmıştım 😂
Ormanmeyveli Çoook sevindimmmm Eylül gelmişşşşş😍😍💕🥰 Bize de senin gibi pozitif hikayelerimiz yazmak nasip olur inşallah 🙏
Buseyllzr Ormanmeyveli inşallah kuzum benim gebe okuluna mutlaka git orda ki nefes hareketleri ikinma teknikleri doğumda çok işe yarıyor 🥰🙏
Galadriell Buseyllzr Doğum hikayeniz çok güzel, darısı başıma inşallah🥰 Benimde 39+1 haftalığız, 3 cm açıklığım var, inşallah böyle güzel bir doğumum olur🌸 Bebeğiniz de hayırlı olsun, sağlıkla büyütün ❤️
Buseyllzr Galadriell inşallah sancılarınız dayanilmaz hale gelene kadar evde çekin bence ben biraz panikledim sancı şiddetli ve sık girdiği için hemen gittim açılmam hızlı ilerlemis o süreçte. Evde çekmek en iyisi hastane zorluyor ☺️
Karali Buseyllzr hadi gozunuz aydin darisi bizim başimiza 35 haftaligim suan gunler yaklaştikca hem sabirsizlaniyorum hemde korkuyorum rabbim bizede sag salim fazla sanci çekmeden😊 dogum yapmayi nasip etsin
Buseyllzr Karali amin inşallah hiç korkmayın sonundaki mucizeyi düşünün bebeğinizin burnunu yanaklarını düşünün hayal edin 🥰🙏 onkadar korkulcak bişey olsa kim doğurur 2.ciyi 3.cuyu öyle düşünün ☺️
Edahoso Buseyllzr rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 😍😍 ben de şehir hastanesine gidiyorum inşallah böyle ilgili doktorlar denk gelir. Bu arada neden uyuşturma yapmadılar dikerken
Buseyllzr Edahoso ben çok memnun kaldım inşallah sizede iyi bir doktor denk gelir doktor genç erkek bir doktordu yaşı 30 bile değildir belki inanın başta korktum yaşından dolayı nasıl dogurtcak beni tecrübeli midir felan diye🙈 ama öyle olması daha iyi oldu benim için dikislerimi atarken resmen kaynatti benimle bebeğin eğer erkek olsaydı kesin burhan koydururdum adını buse çok yordun beni ama eğer istersen Burhaniye koyabilirsin fln dedi 😂😂 ben acı çekerken gülüyordum bı yandan sonra gülüyorum diye dur yamuk dikecem seni çok gülme diyodu 😂😂 çok çok iyiydi annecim diye konuşuyordu bide sürekli inşallah sizede o denk gelir ☺️
Ark Buseyllzr canım ne güzel anlatmışsın normal doğum için dua ediyorum inşallah banada nasip olur 🙏 ben suni savcıdan çok korkuyorum onun acısı çok mu fazla bide neden uyuşturmadan kesiyi diktiler hiç duymamıştım presesini sağlıkla büyüt
Buseyllzr Ark ilk başlarda acısı karşılayamayacginiz kadar çok olmuyor 8 cm den sonrası yoruyor baya yakan soylemeyim ama zaten 8 cm den sonra tam açılma çok hızlı ilerliyor yarım saat 40 dakika çekiyorsunuz o ağrılı süreci 🙏
Buseyllzr Deletedmom727271 ahhaha hisleri kuvvetli dünürüm benim ❣️🙏 sende görkemimi büyüt saglikla inşallah 🥰
Buseyllzr hunilimom çok sağol canım benim dikişlerin üstüne istesemde oturamiyorum idrarımı çok yaptım ama doktor hicbisey kullanma yanma o kadar olmaz dedi cidden olmuyor da. Şuan tek korkum büyük tuvalete çıkmak o nasıldı zorluyor mu çıkarken?
hunilimom Buseyllzr ilk bir hafta sıvı beslenmeye dikkat et ama ister istemez kabız oluyorsun çok ıkınma yoksa basur oluyorsun o daha zor
Buseyllzr Zuhalsareelif yaa kıyamam sana sen çok yiprandin gerçekten Allah iyi insanlarla karşılastirsin diyorlar ya senin şanssızlığindan oldu birazda çok üzüldüm valla şuan iyimisin peki tedavi altında misin?
Zuhalsareelif Buseyllzr Malesef canm hastane maceramız kaldıgımız yerden devam edıyorum malesef rahımı yıpratmıslar odem toplamıs su akıyor yaralarımdan .Dedıgın gıbı Allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın .cok sukur Allaha sana ıyısı denk geldı cok uzuluyordum cok aklımdaydın duamdaydın gercekden
Nil- Buseyllzr gözünüzaydın🧿 dikiş olayı korkuttu beni siz mi uyuşturmalarını istemediniz Orayı anlayamadım tam
Buseyllzr Nil- yok canım bana uyusturcagini söyledi ama bazı bölgeleri hissedersin tam uyuşma olmaz dedi iğne fln vurmadi ama uyusturmak için ben gördüm çünkü kandırdı. Ama inanın o kadar zor değil bebek çıkınca çok rahatliyorsunuz acı sancı hiçbisey zorlamıyor sizi korkmayın 🙏☺️
Nil- Nil- Buseyllzr çok teşekkür ederim geri dönüş için bebişinizle uzun sağlıklı başarılı bir ömür diliyorummmm🌸
Buseyllzr durulice nasıl geldiğinin hiçbir önemi yok inanın normal sezaryen iki türlü de ucunda kavuşmak var 🤩 sağlıkla alın kucaginiza 🌸
Buseyllzr Melikeyzc plates hiç yapmadım yürüyüşü hemen hemen her gün yapıyordum ama çok aktif geçirdim hamileliğimi 40.haftama girerken ben poğaça börek yapıyordum evde o ağırlığıma rağmen kendimi salıp yatmadım ☺️ biraz onun etkisi olduğunu düşünüyorum 🙏
gizemnebi Buseyllzr Tüm kontrollerinizi sehir hastanedindemi yaptiniz yoksa sadece dogum icinmi gittiniz bende tetkikleri felan baska bi hastanede yapiyorum ama dogumu sehir hastanedinde dusunuyorum acaba olurmu diye merak ettim bu arada Allah anali babali buyutsun insallah
Buseyllzr Sare__ ben hiç yatmadım diyebilirim zorlu bı hamilelik yasamadim bulantı halsizlik vs ilk haftalarda bile olmamıştı 40.haftama kadar hep hareketliydim. Yürüyüş yapmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum günlük en az 7-8 bin adım atıyordum son haftalarda özellikle. Birde son günler sıcak duş ve squat çok yaptım ☺️