Mucizeminigimbenim 1 haftadır bendede var ve afedersiniz vajina etrafı ağrıyor ayağımı filan oynatamiyorum kolay kolay
Damlacaa Mucizeminigimbenim yok daha çok içten gelen yanma ve kaşıntı şeklinde , sizin ki vajinaniza ağrı giriyor sanırım bı danışın doktorunuza isterseniz 🥺
Zeyfat17 Damlacaa elma sirkesi ve normal suyu karıştırıp mantar olan bölgeyi yıkayın kaşıntıyı alıyor ,benim hamileliktenndolayı inanılmazdı kaşıntı ilişki de olmadığı halde üstelik krem vb kullandım ama sirke iyi geliyor
Damlacaa Zeyfat17 Merhaba o gün yapmamamistim ama şimdi yapacağım, elma sirkesini cilde direkt temas ettirmiyoruz su ile karıştırıp döküyormuyuz başka bişi gerekli mi ?
Turkolog12 Damlacaa tuvalet sonrasi vajinanın ph dengesinin bozulmamasi için suyla temas etmemesi gerekiyor ben ilişkiye de girmedim birde Sebamed in intim yıkama jeli i kullanıyorum aşırı memnunum
Damlacaa Turkolog12 vajinal bölgeyi yıkamak için bişi kullanmayin diyolar 😣 Bilemedim ya bende tam aksine inanilmaz temiz tutmyaa çalışıyorum meğersem florasını bozuyomus o da
Turkolog12 Damlacaa Sebamed i bana doktorum önermişti doğal içerikli ve ph dengesini koruyor diye bende hep kullanıyorum valla o yüzden tabii siz yine doktora danışmadan kullanmayın da inşallah bir an önce şifa bulursunuz
Busrakuzeyasaf25 Damlacaa valla ben elma sorlesı ıle yaptım o un ıcın birsey demedi evdede elma vardı
Mrv135 Damlacaa Ya ben muayene öncesi biriyle konuştum artık kroniklesen vajinal enfeksiyon için benim doktorum sirkeli suya oturmasını söylemiş ve kesildi dedi kız. Belki işe yarar bunun için de.
Damlacaa Mrv135 ya pamukla sürdüm şimdi suyla karıştırıp hafifletti suya otursam tamamen geçecek gibi , ne yaptıysam gecmiyor illet canımdan bezdirdi