Ebruxxx dilancelkkal kendinizi korkutup ağlamayın sakın içinizdeki minik can da aynı tedirginliği yaşıyor boş yere , sonrası sancılı ama 2 gün oda ağrılarınız oluyor ama ağrı kesici yapılıyor zaten bebeğinizi görünce unutucaksın herşeyi
dilancelkkal Ebruxxx evet haklısınız zaten iki gündür sürekli ağladığım için garibim hareketleri bile azaldı :( oda içeriden çekiyor benim yüzümden onun için güçlü durmaya çalışıyorum
dilancelkkal Ebruxxx ben çok adet sancısı yaşayan biriyim yani onun gibi diye kendimi teselli ediyordum ama sanırım öyle değilmiş
dilancelkkal atak13 canım merhaba nasıl geçti nasıl anastezi nasıl oldun musait olunca yazar mısın Allah analı babalı büyütsün
Elifyunus1 Hepimiz meraktayız, sen nasılsın bebiş iyi mi adı ne sağlığınız nasıl 13 gün sonra benimde sezeryan doğumum var oyüzden yeterince meraklıyım
Ebruxxx dilancelkkal ya kas ağrısı çekiyosun karın kasların çok ağrıyacak Ayağa kalkmakta zorlanacaksın ama 2 gün sonrası çok az bebiş zaten bütün algını dağıtacak bınun için ağlamana gerek yok yapma yani bunu bebişede kendinede yazık herşey çok güzel olacak bugün tam 1 hafta oldu ben sezeryen olalı 3. Gün çocuk doktoruna gittim ağrı kesici alıp
dilancelkkal Ebruxxx yani birinden destek alarak kalkılır ama sanırım değil mi yani biri destek olursa o kadar acı olur mu off off Allah’ım hepimize yardım etsin inşallah