Fadmet Merve0671 çok kötü olursanız hemen iğne yapıyorlar zaten merak etmeyin. Bebeğim çıkınca ağlamadı bana göstermeden götürdüler hemen, ben sadece orda çok panikledim ağladım falan hemen iğne yaptılar uyudum.
Merve0671 haklisinesracim ağrılarada odaklanmamak gerek dediğiniz gibi en fazla 7 gün sürer ağrı sızı ona da sabretmek gerk sonuçta bir can dünyaya geliyor
Fadmet Merve0671 nedenini bilmiyorum ama oksijen vermeye götürmüşler. Çok şükür bir sıkıntı olmadı sonra ☺️
Asafmavi hepoyleolurzaten bende epidural sezeryan olacağım o süreçte neler yaşadınız her ayrıntıyı anlatabilir misiniz 🙈 benim panik atağım varda doğumun her türlüsünden korkuyorum 😦
Birannisbirbebis Merve0671 hiç hissetmedim denilen gibi baskıda hissetmedim iğneyi vurup yatırdılar 30 sn dokunulanı hissettim sonrasını hiç hissrtmedim
Birannisbirbebis Merve0671 20 25 dk sanırım zaten muhabbet edip beni çok rahatlatmışlardı gerek doktorum gerek ameliyat ekibi baya güle oynaya geçti zaman su gibi akıyor pozitif insanlar etrafta olunca
Asafmavi hepoyleolurzaten maşallah çok güzel bir süreç olmuş içim rahatlıyor böyle pozitif doğumları okuyunca 🥲
Celiktss Ay ne güzel burya yorum yazıp sakin sakin oturuyo musunuz ya? Ben telefonu elime alamam heralde stresten korkudan
Eslem_1 Celiktss ay ben de alamam herhalde olan olmuş artık der sakinleşmek için belki yürüyüş vs yapardım😂doğuma girmek üzere sanırım sağlıkla kucağına alır inşallah
Eslem_1 Anneyim0607 benim de makat gelişli o yüzden sormuştum acaba kafası yukarıda olunca göğüs kafesine daha mı çok baskı uyguluyorlar yani doğum pozisyonundaki bir bebekle makat gelişli bir bebeğin sezaryen esnasında çıkarılışı da farklıdır belki..
hepoyleolurzaten Asafmavi Siz hiç korkmayın, inanın bana ne kadar rahat olursanız o kadar kolay geçiyor. 🤗
Anneyim0607 Eslem_1 Göğüs kafesine baskı yapmıyorlar canım içeriye elleriyle doktor almak için haliyle basınç uyguluyor. Ondan bahsediyorum ben hani göğsüme bastırmadılar
Eslem_1 Anneyim0607 AA elleri içeri sokup da mı müdahale ediyorlar bir de 🤦🏻♀️🥺 ee o zaman insanların canının yandığı kadar varmış ..acaba herkeste mi yapıyorlar bu müdaheleyi yoksa kendiliğinden de gelen bebekler var Mıdır aşağıya doğru 🤔
Anneyim0607 Eslem_1 Canım bebrği almak için. Elleriyle alıyor normal bir durum bu korkulcak bir şey değil. Ben hassas biri olduğum için bünye olarak o yüzden düşmüş de olabilir korkma sıfır acı duyuyorsun.