Edizimmm Oesra evet o yüzden bende işverene ayrilmayacagimi ilettim. Okul müdürümüz aradı iş veren demiski madem rapor alacaktı neden istifa etmiyor en eski ve tek öğretmen benim o okul açıldığından beri yapmadığım fedakalrik kalmadı hala da bilgisayar evimde destek oluyorum plan programa demek degmezmis
Oesra Edizimmm hocam sakın açığını verme değmez, devlet her zaman çalışandan yana ama biz piyasada tutunma, referans vs. mantığı ile baktığımız İçin kaybediyoruz çalışan olarak bizi öyle kandırıyorlar, kimsenin sesi çıkmıyor.
Sehenz indirimedair tabi tabi normal çalışan olarak raporlu gözüktüğümüz günlerin parasını alıyoruz anlamadığım kadar fenomenleşen bi konu çalışmayan nasıl alır nereye başvuruluyo en az 12 bin küsür alıyorlarmış gibi 😂 zaten 4 ay asgari ücret 17bin tl çalışsaydın onu alırdın raporlu olduğun için 3/2sini alıyosun kendi brüt maaşın üzerinden hesaplanır yatar
Sehenz Edizimmm bu arada özel okulda olsa sonuçta bir şirket ve işverene hamileliğini bildirdikten sonra yüz kızartıcı suç/ görevini yerine getirmeme gibi maddeler haricinde işten seni çıkartamaz yada sana istifa etmen için baskı uygulayamaz doktor izinlerin ücretli izin olarak işveren tarafından ödenmekte mesai yasak vb. Gibi maddeler var araştır mutlaka