edis22 Merhaba hanimlar. Bugun itibariyla 36+0′iz🤲🏻 uygulamada son 28 gun ama sezaryen olacagim icin dr 8 temmuz tarih verdi ve son 17 gun😬🤲🏻 dun 35+6da kontrolde bebegim 2860 gr ve boyu 43ile 45 arasi dedi dr. Sizinkiler bu haftalarda ne kadardi? Iyimi benim bebeisin kilosu ve boyu?
edis22 gamzosgamzos masallah. Bide boy fl×7 ile olculuyor dimi? Ben onu olctum usg kagidindaki bilgiye gore. Boyu 50 cikiyor ama dr 43 ile 45 arasi dedi. Acaba yanlismi soyledi dr?
Nurfatma_16 Bizde bugün itibariyle 35+5 olduk . Perşembe günü kontrolüm var. Acaba bana ne diyecek cok merak ediyorum.
4858 edis22 bizde 35+5teyiz geçen hafta 34+5te gittiğimde 2900 gram 47 cmdi bugün kontrolüm var bakalım ne kadar olmuş bende doğumum bayramdan önce olsun istiyorum bakalım onunlada ilgili birşey söyleyecek mi doktorumuz. Hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah🤲🏻
edis22 4858 amin canim saglikla gelsinler bi kac gun otaraf bu taraf farketmez🤲🏻😇sizinki haftasina gore onde sanirim. Belki erken alabilir bayramdan onceye denk gelebilir
edis22 Snmoyk 38+3 falan oluyorum sanirim ozaman. Daha benim dr 40a kadar bekleyelim diyordu once bide sezaryen istedigim halde. Sora ne olduysa fikri degisti ozamana kadar beklemeyebilir dedi erkene aldi
edis22 gamzosgamzos sanirim dr yanlis soyledi. Cun haftasina gore 1 hafta onde dedi. Adet tarihime gore dun 35+6dim ama usg olcumlerine gore 36+2di. Dr sanirim yanlis soyledi heyecanlandi 50yi 45 dedi🤭
Merve0671 edis22 3 kere 2 haftada bir kontrole gittim şimdi 12 günüm kaldığı için haftada, iri bir bebek olacak dedi, normal yapamazsın baş çevresi çok büyük olduğu için dedi spinal sezeryan düşünüyorum eğer durabilirsem ameliyathanede
Berenibeklerken edis22 benim de 36+5 4 temmuzda olucak son 13 gün 🥺 benim 2700 gram 45 cm. Doktor minnak bi kız olucak gayet sağlıklı sorun yok dedi. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah canım 💞