- Düzenlendi
. Spinal doğum yaptım sütüm gelmiyor meme ucum çok küçük ne yapmam gerekiyor
. Spinal doğum yaptım sütüm gelmiyor meme ucum çok küçük ne yapmam gerekiyor
Sfyb Allah analı babalı büyütsün canım eczaneden meme ucu al 2li oluyo onlar şeffaf aynı meme ucu gibi meme ucuna takip emzirirsin çok faydası var göğüs ucunu tahriş etme
Teşekkür ederim kızlar , meme ucu aldık onu kabul etmiyor maalesef
suslubocu göğsünüzün ucunun çıkması için çok ilkel olan süt sağma aleti var onu alın sonra bestlak damlatın yemeğinize. Süt yavaş yavaş geliyor ve dediğim o aletle göğüs ucu çıkıyor. Bebiş zamanla alıyor göğsü benim de hemen olmamıştı 3. Gün halledebildik emme sorununu. Zaten dikişlerden dolayı perişanım hala 21 gün oldu güya
gizemfield yanlış kişiyi etiketlediniz
gizemfield süt geliyor ama bebek emmiyor göğüs ucum olmadığından dolayı ememiyor kavrayamıyor silikon uç aldık onuda kabul etmedi biberonla mama verince biberonu kabul ediyor ne yapıcam bilmiyorum göğüslerim ağrıyor
Sfyb Aynı durumu bende yaşadım yeni doğum yaptım canım 9 gün oldu bugün enjektör var ya şırınga onu aldım ucunu kestim göğüs ucunu emzirmeden önce çekim yapıyorum enjektörle 1 dk kadar göğüs ucum çıkıyor sonra veriyorum bebeğime çok faydasını gördüm bir de bol bol su iç
Sfyb yok şükür emiyor benimki ama meme ben mochi varya onu kullanıyorum akan sütü sağıp kaldırıyorum asla araya vermeyin sütlerinizi emdirmeye çalışın sık sık pes etmeyin
Sfyb evet benim de yoktu malesef bu dediğim yöntemle emzirme öncesi çıkarıyorum ucunu bebeğim emdikçe daha da çıkıyor rahat oluyor bu eczaneler de satılan göğüs ucu çıkartıcı aparattan almıştım memnun kalmadım