Sezeryan olacak anneler hiç korkmayın en önemlisi korkmamak ve moralinizi yüksek tütün 4 ay önce spinal anesteziyle sezeryan oldum belden iğne hiç acitmiyor. Geliştirme hissedersiniz ama ağrısı yok az mide bulanabilir sıkıntı değil serumda ilaç veriyorlar iki dakikaya bulantı da geçiyor toplamda 30 dakika sürüyor ameliyat ilk ayağa kalkmak ağrılı diye okudum duydum benim hiç ağrım sizim olmadı kalktım yürüdüm hiç destekte almadim. Eve gelince çiş yaparken biraz yanma şeklinde bir aci oldu bir hafta kadar onun dışında dikişlerde hiç ağrım sizim olmadı. Doğumdan hemen sonra sırtım ve kaburga ağrım olmuştu odada iki günde oda geçti. Doğumdan tam iki ay sonra bel ağrısı başladı devam ediyor gecermi bilmem nasıl desem sanki adet olacakmışim gibi belden bir ağrı çok etkilemiyor hayatımı. Sadece çok eğilip iş yaparsam doğrulmam biraz ağrı veriyor dik olunca geçiyor. Onun dışında ne göbeğim kaldı nede karnım iki kat oldu. Benim sezeryan çok rahatti doğduğu günden beri eşimle ikimiz bakıyoruz bebeğe kimse yardım etmedi zor değil başarırsiniz ameliyat diye gözünüzü korkutmayin.