BabyY2 Canim cok teşekkür ederim sende minik paşani sağlıkla büyüt, gerçekten o anları yasamak eşsiz tarifi varmı asla yok, iyi ki canım Rabbim başımızdan eksik etmesin amin 🙏🧿 hayalim birlikte doğuma girmekti esim de girerim demisti daha bebek kararı almadığımız zamanda da demiştim hatta o acı ağrı ic8nde diyordum ebeye esim de gelicek doğuma diye doktoruma hep demistim zTen ebe diyordu acı ağrı ic8nde eşini düşünüyorsun ne güzel diye , doğum için diyordum fotoğraflar vs çekiliriz diye inan ki o an sadece akışında yaşıyorsun sonrasında eşime demiştim telefonun yanındamj diye çünkü bu anın geri dönüşü de yok , evet canim kesunlikle birde vücudumuzdan çıkış sıcaklığını halla hissetmek essiz ve sonra kayar gibi hemen cikiverdiler 36 haftalık geçen zaman aslında bir 25 dakikaya sığdı 🧿 kesinlikle canım yine doğurursam tine normal sogum diyorum tabiki rabbim nasip ederse 🙏 doğumdan sonra ne acı kalıyor ne ağrı, rabbim bu güzel duyguyu herkese yaşatsın isteyen tüm herkese , evlat çok başkaymış diyorum hep içime sokasm geliyor ama ckmasi imkansiz olur 😊